Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

agaven

rng dakujem aj ja som bez antidep. a mam len swans. a multim. prečo ideš preč jedna napiše čosi ale napr 50 ludom pomožete a čakame a dufame dufaju ako pomožete no dobre ale ešte nam napište ano alebo aspon tým čo su na tom najhoršie dakujem aj ja

silviia

RADA, co to trepes?
podla mna zaujem aj bol(napr. i z mojej strany, je mi luto ze zanikli!), len problem bol niekde inde. figu do toho vidis tak sa k tomu takto nestavaj

dragonfly53

myslim si, ze rada,pomoc,lol,liliii,nevaga,ololo, ema123, je jedna a ta ista osoba, co sem chodi len provokovat. vzdy sa najde niekto taky

ninaľž

rada, nechapem prečo toto robíš, ešte, aby práve Tebe nechýbala táto stránka, lebo ako sa vraví Božie mlyny melú pomaly, ale isto. RNG toľkým ľuďom pomohol, toľko vedomostí poskytol ľuďom zadarmo je to určite šťastný človek. Veľa ľudí sa tu veľmi veľa naučilo ako sa správať k svojmu telu a za to veľka vďaka

pistalka321

RNG ak ta mozem poprosit, vedel by si mi vysvetlit co je to vlastne DROZDIE? viem ze su to nejake kvasinky ci nebodaj plesne? a obsahuju B-vitaminy. nevies ktore konkretne? su to bezpecne kvasinky ci pliesne?nie je to nieco ako plesnove syry? lebo ked to kvasi, mali by tam byt nejake zive kultury a ja jem vela kvasnic-tu kocku drozdia, lebo som na to zvyknuta, aj mi to chuti a vobec mi nenapadlo-az teraz, o tom premyslat(aj teraz len preto ze som tehotna a neviem ci to mozem koli tym zivym mikroorganizmom co obsahuju)?

dragonfly53

RNG, prajem ti prijemny odpocinok a relax, velmi dakujem za rady a pomoc a ze si si vzdy nasiel cas. Dufam, ze sa este sem vratis, na dobre sa lahko zvyka a dobre padlo, ze si nam ochotne pomohol radou a dodanim nadeje, ze su cesty na zlepsenie. vela casu zaberie citat si prispevky len tak, pre teba to bolo casovo narocnejsie o to viac, ze si nad nasimi otazkami musel premyslat a napisat odpovede. este raz dakujem

majo..

RNG, ďakujem aj ja za rady a dúfam, že z času načas sa tu ukážeš. Asi ťa to už nebaví bojovať proti veterným mlynom, ale veľa ľuďom si pomohol a dodal im chuť do života. Prajem ti všetko najlepšie.

MIKESO

RNG dakujem za rady, ktore si mi dal, ale aj za rady, ktore si dal ostatnym a ja som si ich tu mohol precitat. Samozrejme plne respektujem to, ze potrebujes mat aj volny cas a ze si sa rozhodol na cas odmlcat. Som presvedceny, ze si mnohym poskytol informacie, ktore by si inac museli velmi pracne vyhladavat, ak by sa k nim vobec nakoniec dostali. A ty rada, preco to robis? Ved ked to tu nechces citat tak to necitaj a hlavne neurazaj zbytocne ludi. Ved ak vies pocitat tak si zrataj kolkym uzivatelom RNG len vramci tejto temy poradil. A nikto ich navyse nenutil sa jeho radami striktne riadit, bolo a je to kazdeho osobne rozhodnutie. Rada ked budes venovat niecomu tolko energie ako RNG venuje tu na tomto fore (+ energia na ziskanie vsetkych informacii samozrejme) tak potom mozes mat proti niecomu nejake namietky, inac urcite nie.

RNG

rada, mas pravdu.
Na Slovensku maju zaujem len o produkty s velku farebnou reklamou, nie ucinnymi obsahmi.
Ludia este nevedia, ake su klinicky ucinne latky v doplnkoch a kolko ich treba brat.
Ja som sa tu pokusal v tom nieco spravit, dokonca vybrat z desiatok tisicov roznych doplnkov v USA na trhu tie najucinejsie a cenove ovela pristupnejsie, ako predavaju ini na Slovensku-nakoniec mozes si pozriet moj cennik a zlozenia doplnkov, este stale je to na nete, lebo moj syn to este nezrusil.
Viedol som obchod vyse 4.5 rokov napriek financnym stratam aby som pomohol krajanom, ale to uz je vsetko vec minulosti.
A stary znamy fakt, ze "niet takej dobrocinnosti za ktoru by ta niektori ludia nakoniec dokladne nepotrestali" sa tu len potvrdil.
Inac zlozenia sa mi hodili, aby som ludom poukazal aj ked uz nic nepredavam, ake zlozenia povazujem za dobre a co maju hladat u druhych vyrobkov.
Takze nateraz Bye-Bye
Prosim neadresujte v tejto teme na mna viac otazky, ja sa aspon na cas odmlciavam.