prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosím ťa, nevieš nám povedať možnú príčinu zvýšeneho množstva pankreatických štiav? Dnes nám sestrička povedala výsledky odberov (lekárka nerobí) a povedala, že majú veľa enzýmov, že sa im tvorí veľké množstvo pankreatických štiav. Veľa enzýmov? A my máme problém s intoleranciou potravín? Ďakujem za odpoveď.
PRE MARIAJ: prosím Ťa Mária, ešte by som sa chcela spýtať, či je tá liečiteľka drahá /koľko stojí diagnostikovanie/ a či bylinkové čaje, ktoré Ti doporučila vyrába sama...a máš aj nejaké ohlasy od ľudí, ktorým pomohla?
PRE MARIAJ: ďakujem Ti pekne za odpoveď, si zlatá :o)
Mimi323 majú Don Quai v Lučenci.
SILVIAR,prepac,ze som Ti neodpisala.Asi nejakym nedopatrenim,alebo som tam uz nebola.
SILVIAR,ano predpisala mi liecbu,boli to caje asi z 15 bylin,enzymy a probiotika aj pomohlo.Ona si Ta rukou asi z dialky 1,5 m ako oproti Tebe sedi "zosnima".Mala som to stastie,ze mi dala aj energiu/skutocne som to citila/.Bola som tam v ubohom stave.Kazdemu dava liecbu individualne.Este som mala tusim nieco,co mi chybalo,nejaky prvok.Podla mna je to bozi clovek.Moc ludom pomohla.Avsak ja mam nieco zriedkave,u coho sa podarilo len zlepsenie.Ale jedno sa podarilo vyliecit a bola som v tom,ze to budem mat cely zivot.
PRE MARIAJ: ahoj Mária, našla som si tvoj príspevok, v ktorom píšeš o liečiteľke z Pustých Úľan. Viem, že to nepatrí do tejto témy, avšak neodpovedala si mi (téma "Ľudoví liečitelia, bylinkári") a vidím, že včera si prispela do tejto témy a preto ti píšem sem. Bývam blízko tejto obce a mám zdravotné problémy. Rada by som vedela, akou metodou táto pani lieči, resp.podľa čoho (akou formou) diagnostikuje choroby. Písala si, že ti správne diagnostikovala chorobu, ktorú ti \"potom\" potvrdil aj lekár. To znamená, že liečiteľka z Úľan ti ju nevyliečila, resp.neliečila? Budem rada, ak mi odpovieš. Ďakujem :o)
aj ja veeelmi pekne dakujem za cenne rady a pomoc ;)
vsetko dobre prajem
RNG - veeeľkááá vďaka za nezištnú pomoc na tomto fóre ako aj za predchádzajúci dovoz kvalitných doplnkov na SK. Pri mojom nešťastí (operácia zhubného nádoru ) som mal aj šťastie že som tu dostal od RNG a Damiana info o možnostiach alternatívnej liečby. Nakoľko v tom čase ešte bola bratislavská predajňa v prevádzke – ŽIJEM – aj bez radio, chemoterapie a syntetických liekov !!! Ešte raz ďakujem, skutočne z celého srdca, spolu s mojou rodinou želám RNG pevné zdravie a veľa volného času pre jeho rodinu, relax a štúdium nových poznatkov o výživových doplnkoch.
RADA & comp. o čom tu točíš ???
1. Ak zastupuješ záujmy ortodoxnej medicíny a lekární, na tomto fóre nemáš najmenšiu šancu uspieť !!!
2. Ak nebudeš len provokovať, ale preukážeš také znalosti aké majú vyššie spomínaní prispievatelia a dovezieš na SK kvalitné doplnky v cenových reláciách primeraných naším „príjmom“ potom budeme len radi ...
3. Ak som správne neodhadol tvoju „motiváciu“ sorry – ale potom doporučujem „preskočiť“ na dnes otvorenú tému –PsychologPsychiater- a ak sa nezadarí ani tam, musíš bezodkladne navštíviť príslušnú psychiatrickú ambulanciu aby sa predišlo veľmi nebezpečnému chronickému stavu vyžadujúcemu hospitalizáciu bez nicku ale s plnou IP adresou !
Prosim Vas o radu...zacla som uzivat injekcie Avonex,interferon,mam strasne reakcie na nich...este len 3 injekcia...39 horucky,zimnica,hlavybolenie..a pod...vymizne to niekedy? Mam strach..a aky mate nazor na interferon? mozte mi este nieco poradit popri nich? Nejake vitaminy a tak..chcem sa este opytat na vas nazor na firmu Starlife z ktorej beriem pripravky Carnosine,Taurine a Folid Acid....