prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG aj ja prajem stastny let, vela oddychu a som rada, ze ste na nas nezanevreli...
PRE MARIAJ: ďakujem... neviem o p.liečiteľke na internete nič nájsť...aha a prosím ťa jej meno je aké? a pracuje ešte keďže si tam bola pre 3 rokmi?
SILVIAR,asi pred 3 rokmi sa za zdiagnostikovanie neplatilo.Neviem ako teraz.Caje si namiesas.Nejake bylinky aj ma.Doplnky,si kupis.Ja som si u nej nieco vzala na masaze,do kupela atd.Nechala som tam nieco cez 1000 sk.Ohlasy boli v casopise Zivot v minulosti.Velmi dobre.
RNG, huraa, mile od teba, ze si to uplne nevzdal. docitania-dopisania za par dni :-)))
RNG tak ti želám šťastný let a skorý návrat.
to bolo len tak napochytro ako dosledok mojej zvedavosti(od mala som bol zvedavy na vsetko, to ma napriek mojej vrodenej lenivosti pohanalo k citaniu knih a studiu a dodnes na stare kolena ma to drzi).
Inac za par hodin cestujem do Europy, kde sa zdrzim par dni v Nemecku. Dufam, ze pocasie bude kooperovat a nezostaneme niekde "zamrznuti" na letiskach.Takze "dopisania"(to by malo byt spravne, lebo dopocutia a dovidenia sa nehodi)tyzden az dva.
RNG ber to tak že nie všetci sme rovnakí. Niektorí si potrebujú uvoľniť svoje emócie, vyventilovať sa, nech si píšu čo chcú. A teba myslím že toto fórum spája aj s domovinou a si tu pre mnohých vítaný.
RNG velmi ma potesilo, ze si sa tu zas ukazal, je prijemne vidiet a vediet, ze je ešte niekto ochotny pomahat. Dakujem :)
dakujem prispievatelom za ocenenie. Dobre mi to padlo.
Ja viem, ze rozne doplnky, hlavne s dostatkom aktivnych latok v ucinnych davkach pomozu mnohym, ja osobne bez nich dnes nemozem vobec byt.
A moja snaha bola sa podelit s tymito informaciami s krajanmi,
pripadne im umoznit si niektore z tych odporucenych doplnkov, hlavne tie co zatial na trhu na Slovensku nie su doviezt a predavat za co najnizsie ceny.
Samozrejme toto vsetko ma limitaciu, co sa tyka mojho casu, financii, a roznych inych, odomna nekontrolovatelnych faktorov.
Nuz a limit bol davno hlboko prekroceny, takze nemam ine riesenie na vyber nez s tym vsetkym skoncit.
Som rad, ze som aspon niektorym pomohol a trochu prispel k osvete okolo uzitocnych doplnkov stravy k udrzbe pripadne prinavrateniu zdravia.
Takze to celkove nehodnotim ako stratu.
Prajem vsetko najlepsie.
svetlusik, ked mas v tele nejake latky, ktore su pre telo drazdive(lepka, bielkoviny ako kazein), telo sa ich snazi rozlozit zvysenim vyroby a vylucovania enzymov. To je spravna reakcia.
Zialbohu u pacientov z celiackou chorobou sa po case pankreas "vycerpa" a zamorenie tela(symptomy celiackej choroby) sa prudko zvysia.