Otázky na RNG

RNG

Zuzanna 12345, kazda choroba zamoruje telo, takze cistenie enzymami samozrejme pomaha zmiernit jej nasledky. Ale reumaticka artritida je z "autoimunnych" pozri si temu autoimunne choroby na tomto fore.
Ja osobne poznam ludi diagnozovanych s autoimunnou reumatickou artirtidou, ktorym neskor zistili Boreliozu, chlamidie a silne viralne zamorenie tela.
Osobne mam pozitivne skusenosti s pouzivanim extraktu z olivovych listov(3x750 mg 20% oleuropein), tiez roztoku GSE ale hlavne Samento/Vilcacora

RNG

dragonfly, ja by som rad bral len tak malo, ako ty. Zialbohu pri mojom zdravotnom stave a pracovnom zatazeni musim brat ovela viac. Sama cukrovka a odstranovanie jej nasledkov je denne za hrst kapsul, inac by som si musel picjat inzulin. Zalkadne doplnky ako selen, zinok vitamin C a E, doplnky na prostatu a samozrejme hromada enzymov pred jedlom aj s jedlom. Zatial som nemal nikdy ziadny problem s tymito, len ked na mna liezla nejaka nakaza(cesta v lietadle, konferencia a styk s hromadou ludi), vtedy som vysadil vacsinu a bral silne davky antimikrobialnych, aby som zabranil chorobam v zarodku,bez toho, aby sa mohli prilis rozmnozit v tele a sposobit skody.Takze to nikdy nedospie k horuckam, lezaniu v posteli. Na to ja nemam ani cas ani naladu.
"Najlepsia obrana je utok"

RNG

nina 26, Calcii carbonas precipiatus je velmi jemny prasok z kamena-vapenca.
Kyslicniky(oxidum) a sirany(sulfas) su slabo rozpustne a pre to slabo absorbovatelne formy mineralov.Naviac je ich malo....
D3 by som odporucal minimum 400IU, dnes hlavne ludia s osteoporozou pouzivaju vyse 1000 IU denne, ale cast z toho je v rybacich olejoch, ktore kazdemu odporucam z mnozstva inych dovodov.

RNG

danka, 37% 0rtute asi nemas. Vyrazne otravy(teda nielen zamorenia su uz od zlomkov gramu ortuti!
Len pokracuj v cisteni tela, roky zamorenia sa nedaju tak rychle odstranit. Nezabudni na koriandrovu vnat(cilantro), to si mozes sama doma pestovat a je to ovela silnejsi odmorovac nez riasy.

zaza

RNG-chcem sa spýtatˇako dlho mozem užívat zinok,selén,pantenol?Užívam to pre nadmerné padanie vlasov asi tri mesiace a zdá sa že výsledok sa dostavuje a aj plet je super.Netreba dat prestávku a čo tá kombinácia je to OK?

agaven

chcem sa opytat ma nalez sreptococus viridans neisseria pharyngis staphylococus epidermidis haemophilus ojedinele a ta koloid voda jej nos uvolnila a vykašlava ale bojim sa lebo od decembra 2týždne zdrava 3 týždne chora 24 zase jej dali antibiot aj teplotu mala napisali ste mi citroval u nas je v lekarni ale bože prepačte ako sebe 60 kapiek na liter vody ale pre deti pišu že nie je vhodný ved ma 7 rokov na liter alebo 1/2litra kolko kapiek jej mam dat ja chcem a neviem ako nos usta alebo len pit jej davat akolko chcem ju vyliečit mne pomaha ta voda na žaludok a swans bone esent. dobre netuče srdce tak často len hlava boli ale malo pijem tekutin zabudam a viac čajov musim viac vody lebo som čitala že čaje to je ako kava nerata sa ako voda tekutina no dakujem