prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zuzanna 12345, kazda choroba zamoruje telo, takze cistenie enzymami samozrejme pomaha zmiernit jej nasledky. Ale reumaticka artritida je z "autoimunnych" pozri si temu autoimunne choroby na tomto fore.
Ja osobne poznam ludi diagnozovanych s autoimunnou reumatickou artirtidou, ktorym neskor zistili Boreliozu, chlamidie a silne viralne zamorenie tela.
Osobne mam pozitivne skusenosti s pouzivanim extraktu z olivovych listov(3x750 mg 20% oleuropein), tiez roztoku GSE ale hlavne Samento/Vilcacora
RNG prosim poradt mi
www.zdravie.sk
Dobrz vecer,chcela by som sa opytat na co sa pouzivaju tabletky STILNOX?
dragonfly, ja by som rad bral len tak malo, ako ty. Zialbohu pri mojom zdravotnom stave a pracovnom zatazeni musim brat ovela viac. Sama cukrovka a odstranovanie jej nasledkov je denne za hrst kapsul, inac by som si musel picjat inzulin. Zalkadne doplnky ako selen, zinok vitamin C a E, doplnky na prostatu a samozrejme hromada enzymov pred jedlom aj s jedlom. Zatial som nemal nikdy ziadny problem s tymito, len ked na mna liezla nejaka nakaza(cesta v lietadle, konferencia a styk s hromadou ludi), vtedy som vysadil vacsinu a bral silne davky antimikrobialnych, aby som zabranil chorobam v zarodku,bez toho, aby sa mohli prilis rozmnozit v tele a sposobit skody.Takze to nikdy nedospie k horuckam, lezaniu v posteli. Na to ja nemam ani cas ani naladu.
"Najlepsia obrana je utok"
nina 26, Calcii carbonas precipiatus je velmi jemny prasok z kamena-vapenca.
Kyslicniky(oxidum) a sirany(sulfas) su slabo rozpustne a pre to slabo absorbovatelne formy mineralov.Naviac je ich malo....
D3 by som odporucal minimum 400IU, dnes hlavne ludia s osteoporozou pouzivaju vyse 1000 IU denne, ale cast z toho je v rybacich olejoch, ktore kazdemu odporucam z mnozstva inych dovodov.
danka, 37% 0rtute asi nemas. Vyrazne otravy(teda nielen zamorenia su uz od zlomkov gramu ortuti!
Len pokracuj v cisteni tela, roky zamorenia sa nedaju tak rychle odstranit. Nezabudni na koriandrovu vnat(cilantro), to si mozes sama doma pestovat a je to ovela silnejsi odmorovac nez riasy.
RNG-chcem sa spýtatˇako dlho mozem užívat zinok,selén,pantenol?Užívam to pre nadmerné padanie vlasov asi tri mesiace a zdá sa že výsledok sa dostavuje a aj plet je super.Netreba dat prestávku a čo tá kombinácia je to OK?
Danka 80, ake vysetrenia si absolvovala , kym ti na to prisli ?
chcem sa opytat ma nalez sreptococus viridans neisseria pharyngis staphylococus epidermidis haemophilus ojedinele a ta koloid voda jej nos uvolnila a vykašlava ale bojim sa lebo od decembra 2týždne zdrava 3 týždne chora 24 zase jej dali antibiot aj teplotu mala napisali ste mi citroval u nas je v lekarni ale bože prepačte ako sebe 60 kapiek na liter vody ale pre deti pišu že nie je vhodný ved ma 7 rokov na liter alebo 1/2litra kolko kapiek jej mam dat ja chcem a neviem ako nos usta alebo len pit jej davat akolko chcem ju vyliečit mne pomaha ta voda na žaludok a swans bone esent. dobre netuče srdce tak často len hlava boli ale malo pijem tekutin zabudam a viac čajov musim viac vody lebo som čitala že čaje to je ako kava nerata sa ako voda tekutina no dakujem
ahoj RNG prosimta pozri si moju lebo to je asi dost vazne :( dakujem ti krasne
www.zdravie.sk