prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
oprava: kavalactony
jozo, kava-kava sa pouzival starocia na tichomorskych ostrovoch ako ukludnujuci napoj, pili ho vo velkych kvantach pred bojami a obvykle po piti ich presli bojove nalady udajne. Kavalaktovy posobia celkove ukludnujuco a niekedy pomahaju aj pri nespavosti, ktora je casto dovodom pre rozne psychologicke a nervove poruchy.
Urcity cas som to pouzival aj ja a hlavne moj otec pri nespavosti.
Pri pravidelno,m pouzivani ale po case prestal ucinkovat ako uspavadlo, tak sme presli ma byliny (chmel, valerian, kamilky...) a melatonin.
RNG co si myslis o lieceni depresie doplnkom KAVA KAVA
Teda ten sinetix mozu len tak predat v lekarni?totiz to,ja to neuzivam len som to nasla v skrini a zacinam mat obavy
redsun, na urinarne(mocove) infekcie je roztok GSE(citricidal, citrovital) ako stvoreny, tiez oreganovy olej a extrakt z oliviovych listov a lapacho pomahaju.
andrea 7, mnohe viralne nakazy sa nedaju v tele uplne vyhubit, napr herpesy, cmv ebv, takze tu dlho uz radim kazdemu si zvysovat viralnu imunitu na lepsie potlacenie tych, ktore mame zakuklene v tele, lebo hoci sa zdaju necinne, stale robia skodu.Prilepim sem znova z herpesov:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
alla, Stilnox(zolpidem) je synteticka navykova droga pouzivana pri nespavosti. V prirode je dostatok roznych prostriedkov proti nespavosti, takze by som sa syntetickym, vyhybal, hlavne takym, ktore su uz dnes znovu presetrovane, ci sa ich oplati vobec pouzivat, lebo maju privela bocnych nasledkov
zaza, ja odporucam selen a zinok kazdemu cely cas, lebo je ich v potravinach primalo
Odporucam davky
200-400 mcg selenu
25 do 50 mg zinku
Takze sa nemusis bat ich brat do nekonecna, pokial to telo vyzaduje.
agaven, streptokoky a stafylokoky sa daju pomerne dobre znicit roztokom GSE.
Neiseria je obvykle neskodna ale dva druhy(gonorhae a meningitis) sposobuju choroby.
N. Gonorhae moze sposobit aj pharingitidu, tj zapal hrdla.
GSE zialbohu zabera az vo velmi vysokych koncentraciach(600 ppm +)na niektore z Neiserii, neviem ako na druh Gonorhae. Ale na gonoreu je celkom ucinna antibioticka liecba, ak by GSE, oreganovy olej alebo extrakt z olivovych listov nezabrali.
Dobry Den RNG, vitam Vas nas5 :) Pisala som uz viac krat-mozno si pamatate.Doplnky uz mam objednane.Beriem uz treti tyzden betaglukany, mega davky C-cka.Upravila som stravu, ale zial moj stav je stale rovnaky.Stale zvysena teplota-mierne.Opuch jazykovej mandle.Celkova slabost.Opuch laveho lytka..zvacsene uzliny.Momentalne mam za sebou vysledky na chlamydie, mykoplazmy-uplne engativne.Co ma ale zarzilo boli vysoke IgG protilatky na CMV 1:16000.Viem, ze je to uz prekonana infekcia.Mohli by moje problemy suvisiet aj s tym? neviem, ale presne kedy som ju prekonala, kedze nikdy ma na to este netestovali.takisto pozitivne EBV-ale to mam po prekonanej mononukleoze z roku 2000.Z tej som sa vyhrabala po roku, ale 6 rokov som zila potom fajn.Prosim poradte popripade, co sa da este vysetrit :(