prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nina 26, menovane su len aminokyseliny, tj zlozky bielkovin. Odporucena davka nie je nijak zvlast vysoka, ved bielkovin clovek zje velmi vela gramov denne.
L-cystein je jedna zo zakladnych aminokyselin,
jej okyslena forma N-acetyl cystein(NAC, acc) je vyborne vodorozpustna a pre to lepsie ucinna v tele, staci jej pre to menej brat(1 gram)
Vseobecne okyslene formy su ucinnejsie v tele.
Podobne to plati na acetyl carnosin, acetyl carnitin alebo rozne formy s HCl(arginin HCl, ornitin HCl...)
villy, mulunga je tradicna bylina, pouzivana starocia a odsuhlasena ako bezpecny doplnok potravin. Pouziva sa vo forme cajov zo suchej byliny a alkoholickych vyluhov(tinktur).
Ja som ju kupoval zo spolahlivej firmy Rain-tree.com
Sam som ju este nevyskusal, lebo som nemal na to dostatocny dovod.
milan 63, na chripku(virusy) su najlepsie velke davky vitaminu C, pre dospeleho 1 gram za hodinu(neutralne C ako kalcium askorbat alebo ester C, nie kyselina askorbova=celaskon, lebo tato v takych davkach podrazdi zaludok a creva a vyvola hnacky)
Ine proti virusom som spominal mnohokrat v poradi ucinnosti.
Zialbohu chroby su kombinovane, pri virusoch sa zvezie aj zopar inych mikrobov, ked je telo oslabene.
Ja osobne pouzivam nielen vitamin C ale aj NAC(acc), GSE, oreganovy olej a pripadne aj extrakt z olivovych listov a betaglukany.
Davky pre deti su prepocitane podla vahy z davok pre dospelych.
10 kg dieta napr dostava 1/5 davky dospeleho 50 kg cloveka.
Potravinove doplnky, co tu odporucam nemaju ziadne skodlive nasledky v odporucenych davkach ani na dospelych ani na deti. Pre deti su oznacene niekedy ako nevhodne pre to, ze by sa mohli predavkovat bez dozoru rodicov.
Mnohe potreavinove doplnky su vysoko koncentrovane a nevhodne do ruk detom bez dozoru rodicov.
agaven, GSE roztok sa da trochu vylepsit ovocnymi stavami, ale ta horkost sa neda potlacit zialbohu, len rozriedit.
Pre vacsie deti, co vedia prehltnut kapsule je GSE vo forme kapsul lepsie, lebo to nie je tak horke na prehltnutie.Zase ale roztok lepsie posobi na hrdlo priamo, ked je nakaza v hrdle.
Oreganovy olej je tam vraj dostat vo forme vyrobku CANDIMIN.
Najlepsie sa poda ked do 2 kvapiek Candiminu pridas pol lyzicky vodsky, dobre zamiesas a zalejes vodou. Tak sa ti to kompletne zemulzifikuje, inac oreganovy olej sa nemiesa s vodou a plava na povrchu,, nalepi sa pri piti na pohar, v krku tiez velmi pali(korenina, pamajoran)
Ulicaul, najzdravsie su surove veci, a najnezdravsie vyprazane.
Zialbohu sa ludia(vcitane mna) casto riadia chutou a nie biologickou hodnotou jediel.
lalia 8, ako som povedal dal som do toho uz privela casu a penazi, moje fondy nie su nevycerpatelne, tak ako moj cas a energia. To by potrebovalo bohatsieho a mladsieho.
Opalil som sa niekolkokrat na Slovensku s podnikmi, na viac uz nemam ani fondy ani silu, zialbohu
RNG,pri jednej debate na fore si odporucal na depresie a psychicke problemy andsku bylinu Mulungu (erythrima mulungu).Mozes nieco blizsie o nej napisat?Kde sa da kupit?
perlička dakujem tak mi daj presne davkovanie pre 7 roné dieta nie pre dospeleho nechcem ju predavkovat ak mysliš mna tak gse 30 kapiek do 1/2litra vody ano a oregan .ojej 3/300ml a d manozu 1/2 lyžičky každe 3 hodiny ano to poradil rng ale dospelému som to tam načitala a neviem či aj dietatu no dcere radšej nech mi to rng odpovie mne stači ano hoci kto tu napiše daj 60kapie na liter a dostane krče nahodou no dobre až nezaplnam čaute
vazeni prispievatelia,
budte taki laskavi a preluskajte malinko tuto temu a isto najdete na svoju otazku odpoved. napr. predchadzanie chripky a jej liecenie tu bolo uz milion x rozoberane. rovnako ako davkovanie GSE a oregam. oleja.
vsetky tie informacie tu su, len ich treba vo VLASTNOM ZAUJME naklikat....