prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dakjem ti RNG
prepac ze este otravujem ohladom drozdia:
i mna naduvaju, ale jedla som ich surove hlavne koli Bvit.v prirodz, forme a potrave-az potom mi doslo, ze ved som tehotna!co ak obsahuju aj nieco skodlive?
vidis, nemaju popisane ziadne zlozenie tak clovek nevie.
A ake neziaduce skodliviny mozu obsahovat?(teraz mam vycitky!)
mozu obsahovat aj nejake parazity?
RNG prosim o radu.Deti maju 5 a 3 roky.
Už viac ako týždeň maju chrípku a teplota sa pohybuje u nich aj do 40 C.
Čo by si pre nich odporučal a ako chrípka predchadzať? Ďakujem.
rng dakujem len ako pit davat jej gse 30kap do 1/2litra vody a kolo ma pit neviem aj oreg.ojej zi zoženiem ale davkovanie neviem dakujem
ahoj, sú zdrave na ranajky vlastne urobené musli tyčinky? som počul že pražene veci niesu moc zdrave
RNG., chcela by som sa ta spytat, ci si neuvazoval o tom, ze by si znova zacal na slovensko dovazat tvoje vyzivove doplnky. tentokrat vsak uz so spolahlivym partnerom na slovensku. mnohych by nas to velmi potesilo.
redsun, nepoznam slovenske hodnoty, v USA sa pouzivajuine jednotky.
Ale ked lekar neupozornil na to zvlast, asi sa nejedna o nic mimoriadne.
redsun, nepoznam slovenske hodnoty, v USA sa pouzivajuine jednotky.
Ale ked lekar neupozornil na to zvlast, asi sa nejedna o nic mimoriadne.
jozo 5, neviem nas co najlepsi.
A potom kazdy sme individualni, jednemu zaberie to inemu ine, takze nepomoze nic ine ako to vyskusat.
"Vecerny prvosienkovy olej" je zly preklad(evening primrose oil) jedna sa o pupalku dvojrocnu, olej z jej semien.
Pupalkovy a borakovy olej obsahuju protizapalovy olej GLA(gama linoleic acid)
dakujem RNG !!!! a chcem sa este opytat ako vo vysledkoch mam napisane ze mam ojedinele BAKTERIE + EPITELIE a ze mam este LEUKOCYTY 5-6 ERYKTROCYTY 0-1 je to nieco vazne ??? doktora nepvedala nic !!!! ked si nepozrem vysledky tak ani nevie clovek :( dufam ze to nieje nic vazne dakujem za odpoved !
RNG porad mi teda ktory z tychto doplnkou je najlepsi BORAK LEKARSKY , SAMe , 5-HTP, LUBOVNIK , CITRONOVY BALZAM ,RIMBABA, VECERNY PRVOSIENKOY OLEJ
chcem sa ta este spytat ci poznas lekara-internistu NEILA NEDLEYA /Oklahoma/ a co si myslis o jeho liecbe