Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

kvasnice

dakjem ti RNG
prepac ze este otravujem ohladom drozdia:

i mna naduvaju, ale jedla som ich surove hlavne koli Bvit.v prirodz, forme a potrave-az potom mi doslo, ze ved som tehotna!co ak obsahuju aj nieco skodlive?
vidis, nemaju popisane ziadne zlozenie tak clovek nevie.
A ake neziaduce skodliviny mozu obsahovat?(teraz mam vycitky!)
mozu obsahovat aj nejake parazity?

milan63

RNG prosim o radu.Deti maju 5 a 3 roky.
Už viac ako týždeň maju chrípku a teplota sa pohybuje u nich aj do 40 C.
Čo by si pre nich odporučal a ako chrípka predchadzať? Ďakujem.

agaven

rng dakujem len ako pit davat jej gse 30kap do 1/2litra vody a kolo ma pit neviem aj oreg.ojej zi zoženiem ale davkovanie neviem dakujem

ľalia8

RNG., chcela by som sa ta spytat, ci si neuvazoval o tom, ze by si znova zacal na slovensko dovazat tvoje vyzivove doplnky. tentokrat vsak uz so spolahlivym partnerom na slovensku. mnohych by nas to velmi potesilo.

RNG

redsun, nepoznam slovenske hodnoty, v USA sa pouzivajuine jednotky.
Ale ked lekar neupozornil na to zvlast, asi sa nejedna o nic mimoriadne.

RNG

redsun, nepoznam slovenske hodnoty, v USA sa pouzivajuine jednotky.
Ale ked lekar neupozornil na to zvlast, asi sa nejedna o nic mimoriadne.

RNG

jozo 5, neviem nas co najlepsi.
A potom kazdy sme individualni, jednemu zaberie to inemu ine, takze nepomoze nic ine ako to vyskusat.
"Vecerny prvosienkovy olej" je zly preklad(evening primrose oil) jedna sa o pupalku dvojrocnu, olej z jej semien.
Pupalkovy a borakovy olej obsahuju protizapalovy olej GLA(gama linoleic acid)

redsun

dakujem RNG !!!! a chcem sa este opytat ako vo vysledkoch mam napisane ze mam ojedinele BAKTERIE + EPITELIE a ze mam este LEUKOCYTY 5-6 ERYKTROCYTY 0-1 je to nieco vazne ??? doktora nepvedala nic !!!! ked si nepozrem vysledky tak ani nevie clovek :( dufam ze to nieje nic vazne dakujem za odpoved !

jozo5

RNG porad mi teda ktory z tychto doplnkou je najlepsi BORAK LEKARSKY , SAMe , 5-HTP, LUBOVNIK , CITRONOVY BALZAM ,RIMBABA, VECERNY PRVOSIENKOY OLEJ

chcem sa ta este spytat ci poznas lekara-internistu NEILA NEDLEYA /Oklahoma/ a co si myslis o jeho liecbe