prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
AHOJ OLI uz som nad tym rozmyslala ze si budem musiet kupit volaco take.Tak hovoris ze aj ty si citila tu nestabilitu v tej chrbtici ja kolkokrat stracam rovnovahu.,je to blby pocit.
sala 9,keby si vedel/a/,kolko toho ovocia,zeleniny a zdravej stravy pojem ja....Neviem,ci ty tolko pojes.A presne,ako poveda,napisal muc tieto doplnky treba uzivat denne.Vsimla som si to na sebe,pred rokom som zacala pravidelne uzivat tieto doplnky,denne, a ked na mna pride nejaka pliaga,tej sa sice nevyhnem,ale ta choroba prebieha pomerne v miernejsom stadiu a skor zmizne.Predtym,kym som doplnky neuzivala,ma chripka skosila aj na 10dni.Teraz prejde za 2-3dni.A ked si kupis kvalitne,nie synteticke pripravky,nemyslim si,ze ti skodia.
Ivka dakujem
RNG nasla som tabletky s obsahom hlohu. mozu byt?
dakujem
www.amazonas.sk
myslim si ze treba radsej jest cely rok vela ovocia a zeleniny lebo tieto umele vitaminy maju vela chem. prisad a ich zvyseni prijem moze skor uskodit
C,E, selen, zinok treba uzivat denne, ako je rok dlhy. mozes sucasne aj Citrovital
RNG,chcem sa vas opytat,ked uzivam Citrovital,zacinajuce sa priznaky chripky -bolest,stipanie oci,hrdla,dvihanie zaludka,tak mozem subezne s nim uzivat aj vit.C,E,selen zinok?Alebo radsej nie?Dakujem.
Adka2001, ja by som ti ešte okrem toho čo ti poradil RNG odporúčala steper. Možno sa to zdá čudné, ale ja som napr. mávala závraty, nestabilnú chrbticu. Kúpila som si steper bez držadiel, tým mi chrbtica spevnela, možno by to aj tebe pomohlo.
RNG vitaj späť, bolo dobre v Nemecku?
AJ mna by to zaujimalo s tym surovym drozdim mne to raz poradila jedna bylinkarka vraj je to dobre na nervy koli velkemu obsahu vit b
RNG prosim ta, mozem sa opytat, aky mas nazor na SUROVE Drozdie-taka ta kocka drozdia-kvasnic zasurova zjedena? teda ci neobsahuje nejake neziaduce a skodlive bakterie,plesne, ci ine mikroorganiznmy a parazity a ci sa moze jest aj v tehotenstve!. viem ze obsahuje dost vitaminov hlavne B