prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG. prispevok poslany 16.23 hod. bol pre teba. zabudla som ta tam na uvod oslovit.
ale ved ty by si do toho nemusel davat ziadne peniaze. naopak, malo by ti to priniest zisk. prevod penazi zo slovenska do usa nie je problem, korektny spolocnik zo slovenska by ti vzdy zaplatil zalohovu fakturu dopredu, cize by si dostal peniaze na pripravky a ty by si ich nasledne poslal na slovensko. ziadne take ksefty, ze ty posles, a potom cakas na peniaze. ale dopredu peniaze, ktore pokryju tvoje vydavky. financne prostriedky, ktore tvoria tvoj zisk sa priratavaju vzdy k nasledujucej zalohovej fakture. takze uz od druhej faktury si ziskovy. to je maximalne korektne a spolahlive. kedze sa vyznas v pripravkoch, vedel by si co a na ake problemy posielat. ved si len uvaz, ze tak-ci tak travis vela casu na tomto fore, pretoze chces nejako svoje vedomosti vyuzit. ak by si zrealizoval USPESNY obchod, a nie taky, aky bol ten predchadzajuci, malo by to dvojnasobny efekt. viem o cloveku, na ktoreho by si sa moho stopercentne spolahnut. a ako som povedala, pre teba by to nebolo najmensie riziko, lebo peniaze by si dostal este predtym, ako by si nieco posielal. neodpovedaj hned, najskor si to rozmysli.
už nefunguje ten tvoj obchod v lučenci? už sa neda objednavať? -odkaz odstránený-
rng dakujem
RNG,vies nieco o vyskume latky ketamin v suvislosti s liecenim depresie,alebo mas nejake vedomosti o jej uzivani v USA?Vraj uzitie tejto latky potlaca depresiu v ovela kratsom case nez vsetky AD.
www.rozhlas.cz
www.cas.sk
vaneska, pri zlom traveni je vzdy NEDOSTATOK KYSELIN v zaludku(jedlo sa tam nekonzervuje ale hnije a kvasi) co p[otom polopokazene a nedostatocne rozlozene pokracuje do criev, kde to moze vyvolat hnacky z doslova otravy.
Samozrejme je to sprevadzane casto palou, lebo kvasne plyny nasilne otvoria uzaver medzi zaludkom a pazerakom, kde sa do pazeraku natlacia kvasne peny a palia.Pazerak nie je chraneny proti kyselinam ako zaludok.
Naprava je pridat kyseliny(Betain HCl, Pepsin HCl alebo namiesana kyselina s lekarne, pit cez slamku aby neposkodila sklovinu zubov)
Nedotravene jedlo zo zaludku a premnozene hnilobne a kvasne bakterie znicia uzitocnu floru(probiotika) v crevach, takze je treba dodat PROBIOTIKA.
Na precistenie traviaceho traktu a zlepsenie posuvu(pravidelnost) treba viac VLAKNIN(zeleniny, psylium, pektiny)
Su ludia, co maju aj nedostatok enzymov a tam treba dodat traviace enzymi.
Su aj lepsie zdroje, ovela silnejsie ako Pankreolan.
Ja osobne beriem Super strength Multienzyme, vyrobok megavyrobcu,firmy NBTY predavany cez jej mnozstvo maloobchodnych sieti, napr Puritan's Pride alebo Doctor's Trust a ine.
Ten obsahuje aj kyseliny aj viacero silnych enzymov.
Tu mas zlozenie na porovnanie s inymi vyrobkami:
-odkaz odstránený-
muc, ja som dovazal tento povodne
-odkaz odstránený-. Nie je to sice vytazok ale len susene ovocie, ale mnohym to zabralo pri davkach 2-4 gramy denne.
Odporucil by som aj pouzivat sol so znizenym obsahom sodika, kde mas 38% draslika(najdes napr v Bille), lebo od pomeru sodik/draslik je dost zavisly krvny tlak a obvykle mame znacny nedostatok draslika(podla novsich vyskumov) v potravinach vseobecne.
Tiez pokojne dlhe prechadzky, meditacia, thai chi a yoga znizuju znacne tlak.
Dufam, ze pouziva lecitin , lyzicu aspon raz za tyzden, lebo to cisti a rozsiruje cievy, cim sa zaroven znizuje tlak, zlepsuje cirkulacia a odstranuje nebezpecie poraziek a infarktov.
dobry vecer,
po dlhom patrani v com spocivaju moje traviace tazkosti (nafukovanie, niekedy pomale travenie, niekedy naopak velmi rychle s castou hnackovitou stolicou)a recidive zvierajucich bolesti v okoli pupka, so vsetkymi ostatnymi priznakmi mam podozrenie na chronicku pankreatitidu...nakolko je to vsak u nas s gastroenterologmi kadejake, nie som si ista, kedy najblizsie sa mi podari dostat sa k nemu...,preto Vas prosim o radu, aka liecba je Vam pri takomto ochoreni znama...(Co som dopodial studovala - strava s menej tukmi, male mnozstva jedla castejsie denne a enzymy - co je tu trosku problem - najlahsie dostupny je pankreolan...)
Dakujem za radu.
RNG prosim, zhanam manzelovi na znizenie tlaku vytazok z hlohu. u nas som nasla nejaky robeny vatazok v zelenej lekarni, kde nie je uvedene ani len koncentracia a napriek tomu, ze manzel ho uziva dla navodu, na znizenie tlaku zatial nezabral...
preto sa chcem spytat, ci v puritans pride nemaju hloh v tabletkovej forme?
dakujem