Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

nina 26, fenipemtol je chemikalia, 1fenil hydroxypentan. Fenolaty su vseobecne dost skodlive, hoci tento sa pouziva casto na stimulaciu vyroby zlce a pankreatickych stiav(telo sa snazi zbavit tejto chemikalie...)
Ziadne studie som na fenipentol nenasiel, ale viem, ze v USA ho nepouzivaju.Je to ciste europska zalezitost.
Stimulovat pecen vyrobu zlce a pankreas by som radsej robil sylimarinom, pozri na protokol dr Berksona.Tam nie je zaznamenana ziadna skodliva postranna reakcia.

Ivka 1

Elesar poradím na maile ak budeš chcieť,
kombináciu prírodných doplnkov,ktorá zaberá. Obsahuje:
Glukozamín (síran glukozamínu), Chondroitín (síran chondroitínu), MSM (metylsulfonylmetán, organická síra), vitamín C.
Glukozamín – pomáha pri tvorbe a udržaní kĺbovej chrupavky, obnovuje poškodené kĺby, šľachy, chrupavky a mäkké väzivo. Udržiava tekutinu v chrupavke, je stavebným kameňom kĺbového maziva a stimuluje bunky chrupavky (chondrocyty) k produkcii kolagénu a proteoglykanu. Pri perorálnom podaní sa ľahko vstrebáva a asi do 4 hodín sa dostáva na miesto svojho pôsobenia. Má protizápalový účinok a ochranný vplyv na chrupavku.
Chondroitín – stará sa o výživu chrupavky, ktorá nie je priamo vyživovaná cievnym systémom. Je to priama zložka chrupavky. Tiež zabraňuje aktivite enzýmov (elastázu, kolagenázu) , ktoré urýchľujú degradáciu chrupavky. Má protizápalové a bolesť tlmiace účinky, spomaľuje poškodzovanie chrupavky a povzbudzuje jej rast, zlepšuje pohyblivosť kĺbu a výrazne obmedzuje potrebu užívania nesteroidných antireumatík. Chondroitín by sa mohol používať aj proti ateroskleróze, pretože znižuje hladinu cholesterolu v krvi, znižuje tvorbu aterosklerotických plakov, znižuje zápal ako zložku aterosklerózy.
MSM = Metyl-Sulfonyl-Metan - je to druh organickej síry, ktorá sa nachádza v každej bunke ľudí i zvierat. Jednou z jej najdôležitejších vlastností je jej schopnosť tíšiť bolesť spojenú so zápalom, teda aj artritídu. Síra pomáha, aby sa potrebné látky dostali do chrupavky. Spolu s vitamínom C je rozhodujúca pri tvorbe kolagénu a udržiavaní zdravej chrupavky. MSM zabraňuje prejavom alergie z potravín a zmierňuje prejavy šedého zákalu. Možno ho použiť aj pri liečbe akné, popálenín, dny a hojení rán, spevňuje vlasy a nechty.
K tomu potrebuje ešte kyselinu hyalurónovú:
Kyselina hyalurónová lubrikuje a odľahčuje naše kĺby a svaly.
Stárnutím náš organizmus produkuje kyseliny hyalurónovej menej
a menej a tak naše kĺby strácajú svoju prirodzenú lubrikačnú vlastnosť.

elesar

RNG...kolenne klby opotrebovane od aktivneho sportu, muz, okolo 50 rokov. kolko kapsul glukosaminu a chondroitinu (750 a 600 mg) odporucas denne uzivat? dakujem.

rudinko

RNg chcem sa spytat pri bezsacharidovej diete mozem jest xylitol vsak?A zuvacky z xylitolu preco nemozem?Dakujem za odpoved

delphia

lalia 8 aj ja som uz ponukla moznost spoluprace, ale som nepochodila...

ale dolezite je, ze RNG je taky laskavy a poradi vhodne doplnky a tie sa nasledne daju objednat.

tymto mu opat dakujem za jeho cenne rady a pomoc

RNG

Lalia 8, problemy su podstatne komplikovanejsie, nez to takto jednoducho vyzera.
nestaci len objednavat a predavat, treba propagovat, vyznat sa do doplnkov, ziskavat nove schvalovania dalsich tovarov, vybavovat colne a danove povinnosti, fyzicky roznasat tovar(jedna sa o mnohosto kilo a vela velkych balikov hned od zaciatku, v pripade viacerych obchodov to moze ist do vagonov tovaru.
Financne sa jeden obchod nemoze vyplatit nijak, len rozrastajuca sa siet.
Trocharenie je tak pre malicke zisky "dealerov" co predrazuju tovar.

Inac rodinne rozhodnutie uz padlo, nie je to len na mne samom a rozvazovali sme sa dost dlho a dali tomu plno sanci.
Zialbohu sa nam potvrdil fakt, ze celkom cestni ludia sa daju pokazit, ked dostanu do ruk moc a peniaze.
Inac jednotlivci objednavajuci si doplnky zo zahranicnych katalogov to mozu dostat lacnejsie, lebo neplatia clo za male balicky, nemusia vydat tisicky na schvalujuci proces pre kazdy jednotlivy doplnok a nie su obmedzeni obvykle len na schvalene doplnky.
Zialbohu, s tym sa neda konkurovat.

RNG

gabiana, cysta je vysledok zamoreneho tela, kde telo sa snazi odpad zhromazdit na jednom mieste.
Zamorene telo treba odmorit a na to treba brat extra cistiace enzymi, kedze ich telo zrejme nevytvara dostatok.
Pripadna zmena diety na potraviny produkujuce pri traveni menej odpadov tiez pomoze.
Tj menej masa a bielkovin, viac zelenin, hlavne v surovom stave, kde sa nachadzaju enzymi. Enzymi sa znicia zahriatim cez 55 stupnov celzia, preto zdoraznujem vsade surove

RNG

Marek 99, ketamin (HCl) nie je nic noveho. Je to synteticka droga dnes vyrabana firmou Phizer,(patentovana v roku 1962 firmou Parke Davis, dnes sucast Phizeru povodne ako NMDA receptor inhibitor) dnes pouzivana od anestetika az po drogy rekreacne(tzv znasilnujuca droga), ma ucinok aj na opioidne centra. Samozrejme Phizer chce najst co najviac pouziti pre tuto chemikaliu.
Spoliehat sa na spravy farmaceutickeho priemyslu, ktory sa snazi tuto drogu co najviac rozsirit je dost nespolahlive.
Zatial , ako vzdy, preferujem prirodne latky nad neprirozdenymi chemikaliami s hromadou neziaducich ucinkov.

jozef 1

RNG,myslienka Lalie 8 je dobra. Sam som Vasim zakaznikom (kupujem z Lucenca) a denne som citatelom fora. A preco to neslo na Slovensku? Okrem Vami uvadzanych dôvodov som mal z pohladu zakaznika viecej myslienok, ako to zlepsit Ak Vas to este zaujima, napiste mi na mail, poslem Vam svoje postrehy. Inak Vam drzim palce v zivote a dakujem, ze ste na tomto fore.