prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tekila kuk sem:
www.lactoflor.sk
Pekny vecer prajem RNG. Chcela by som sa spytat co je dobre na bolest kolena. Pred dvoma rokmi som spadla na to koleno a uzivala som lieky od bolesti, ktore vobec nepomahali. Neskor zistili ze tam mam vodu asi 3 krat mi ju tahali. Mam stale vacsie bolesti, postupuje mi to celou nohou od palcou az po bedrovu cast chrbtice. Tazko sa mi chodi a lekari si ma len pohadzuju. Este podotikam ze mam cukrovku a picham si inzulin. Prosim o radu.
RNG prosim ta ktore probiotika su najlepsie? porad ake by som si mala kupit
RNG citrovital pijem uz druhy den, kazdy den pijem pol litra a tam si nakvapkam 60 kvapiek, nechavam v ustach a popijam cely den.. tak snad to zaberie.
Dala som si aj objednat GSE len sa ta chcem spytat aky je uplny nazov toho, lebo GSE su rozne vyrobky, mam si objednat tie kvapky? a este by ma zaujimalo aka koncentracia je pri uzivani GSE.Dakujem
Tekila, 12 az 15 kvapiek citrovitalu do 1 dl vody, alebo este lepsie 120 do litra vody a nielen si vyplachuj usta(podrzat niekolko minut,) ale to aj prehltni, lebo infekcia sa ti mohla rozsirit krvou aj inde do tela
Tak po malych glgoch vypi t4n liter kazdy den , pripadne na noc si zober probiotika a dufam, ze za par dni mas pokoj s tym
puma 127, to su vsetko davno odskusane prostriedky, nic noveho pod slnkom. Dolezite su ale dostatocne velke davky, tam je problem castej neucinnosti. Rozni vyrobcovia daju do svojich preparatov primalo(aby usetril,i peniaze) a potom je vyrobok prakticky neucinny.
Z distribucie na Slovensku som uz von a kde najdete tieto prostriedky zavisi od Vas.
Najrychlejsie sa k nim prepracujete cez Google(.sk, .cz, .de, .com atd)
A internetovych obchodov je plno-tisice.
RNG ak nemam GSE staci aj vyplachovat si citrovitalom? a aka koncentracia to ma byt? prejde mi to? nebudem musiet ist zubarke???
boze, ta cena za collostrum je hrozna. Hlavne z dovodu, ze na klinicku ucinnost (intenzivnu) treba 5-20 gramov denne.
Hlavne pre ludi v kritickom stave, kde telo zacina zlyhavat a travenie uz prakticky nechodi. Ja som tak dostal otca z pooperacnej krizy, ked lekari mu nedavali uz ziadnu sancu.
RNG
tie produkty ktore ste napisali na nakopnutie metabolizmz,kde sa daju zohnat?ia v lekarni?
vytazky zo zeleneho caju a alfa lipoicka kyselina
vytazky z citrusa auracium,
cola orecha,
guarany,
teobroma cacao
hodia gordonii atd..
A bolo to uz aj odsksane vo vasom okoli ze to naozaj pomohlo?prosim vas,co to cca stoji?dakujem vopred.
eduard, naozaj neviem, co moze byt pricina, ale kedze vsetky reakcie vychadzaju z nervov a hormonov, niekde tam to musi byt ukryte.
Mozno sa ti vylucuje privela cortisolu alebo adrenalinu lebo mas nejaky neurotransmiterovy prebytok(nedostatok to iste nie je)
Mozno niektore B-vitaminy(stress B) by ti pomohli, alebo nieco na ukludnenie(5-htp, SAM-e. St Johns Wort....
Naozaj neviem, s tymto som sa este nestretol ako problemom.
Mozno meditacia, yoga a thai chi...
Zrejme ti pri tom skoci aj tlak asi.