prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
babka maria, na zahojenie poskodenych klbov su potrebne materialy, ako obhryzanie glikov, zivocisna zelatina a rozne doplnky na klby.
Tema na kolena a klby tu bola mnohokrat,radil som z doplnkov, glukosamin, chondroitin, MSM, glykomarin, vytazok zo zelenej musle, Bromelain, serrapeptazu, dumbier hyaluronicku kyselinu a na klbovy maz 2 avokada tyzdenne.
Dobry vecer, mam uplne nepriechodnu celu pravu nohu uz treti rok,je 4X vacsia nez lava. Sposobili to lymf. uzliny a pridruzila sa k tomu rakovina.Takze mi nohu uz velmi neriesia.Tvrdili, ze mozno odpuchne po ozarovani a chemoterapii, nestalo sa tak. Nedavno na lytku praskla a vytekala z nej tekutina.Uz dokazem iba lezat a mam otrasne fialove vyrastky pri pravom boku, kozny, internista aj onkolog iba krutia hlavou a kazdy sa spolieha, ze po chemo zmiznu. Minuly rok zabrala, ale teraz sa vyhodili opat a su vacsie.Pomoze mi este nieco?
Rng.Opytam sa ta este k mojmu traveniu.Mam ho asi dost zle.Ale vzdy ked ieco zjem tak mam totalne suchoty v ustach.Moze to byt od coho?Dakujem
RNG...rad by som sa opytal, ci existuje nejaky doplnok, ktory znizuje hladinu adrenalinu v krvi. vdaka.
RNG,chcem sa ta opytat.Uzivam vecer tie miner.na kosti od tebe z Lucenca -Bonne esenc.so spirulinou.No bohuzial,bolsom si vcera kupit dalsie balenia aj mineralov aj spiruliny,no zasoby sa minuly.Uz ani to v Lucenci nemaju.Mineraly este mam doma v zasebe 3 balenia,takze to je OK,ale spirulinu uz nie.Preto sa ta chcem opytat,ze ked si ju pojdem kupit do lekarne,na co si mam dat pri zlozeni spiruliny pozor,alebo je to jedno,ze aku kupim?A ci mozem kupit aj kelp.Co poradis?Raz sice si pisal, ze staci,ked s tymi mineralmi si dame kus bielkovin,teda kus syra,sunky.Aj to je ucinne namiesto spiruliny?Dakujem
Delphia ďakujem pekne za upozornenie. Prehliadla som to. Pekný večer.
help svoju otazku uz mas raz zodpovedanu o 17:30 hod.
fdfd
RNG, pri odbere krvi mi boli robené testy na prítomnosť zápalu v organizme. Sedimentácia bola v norme, čiže nebola zvýšená, takže zápal v tele by som nemala mať. Ja mám však napriek tomu nejaké zvláštne pocity, zvláštne bolesti niekde až v krížoch a nižšie. Je možné, že by mohol byť v tele zápal, aj keď sedimentácia nie je zvýšená????
ďakujem.
a tie metabolizticke pripravky asi kolko stoja?aspin tak priblizne:)