prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
eleonora 23, vnutorne zapaly v hlave zanechavaju casto rozne zamorenia, od kalcifikatov(drobne ciastocky) az po rozne "smeti". Ked sa to nachadza v statokinetickom centre, tak to sposobuje od vertiga(strata rovnovahy) az po rozne sumy v hlave, vcitane piskania=tinitus)
Mineraly sa odstranuju chelaciou roznymi ovocnymi kyselinami a zelenymi produktmi(chlorella, spirulina, rozne travy a najma cilantro=vnat koriandra),
ine kombinaciou protizapalovych(curcumin, dumbier, enzymi ako bromelain,papain, pancreatin, serrapeptaza) a samozrejme VODA.
Teplo pri tom pomaha, spi v ciapke.
no nehovorím? človek aby sa vôbec ani len tou vodou neumýval... celý svet je škodlivý...
fluor a chlor potlacaju bakterie, tj mozu prispiet k lepsim zubom. Ale oba su jedovaste pre telo.
Fluor prispieva k tvrdsej sklovine, zialmobu tvrdsia je aj krehsia, tj skorej praskne. Osobne nie som zastanca fluoru ani chloru, ale zatial su obmedzene ine prostriedky na sterilizaciu vody a inac by bola hromada epidemii.
Osobne pijem len destilovanu vodu, tj zbavenu vsetkeho chloru, flouru a rozneho priemyselneho a polnohospodarskeho zamorenia.
penelope - toto aj mňa zaujíma... a úprimne, o tom fluoride som čítala asi 15 minút ddozadu a skoro ma porazilo, že ešte aj to má byť škodlivé... človek nevie pomaly čím sa má umývať... som sa dočítala že SLES (sodium laureth sulfate) je karcinogenna zložka, a pritom to obsahuje fakt každý sprcháč a šampon...všetko čo máme momentálne v kupelni to obsahuje... skoro ma porazilo...ja už neviem čomu veriť...
ahoj,ako zistim ze v sampone ktory pouzivam su-niesu silikony?
je naozaj fluor taky skodlivy?tak preco potom do vsetkeho ho "kydaju" aj do zuvaciek este je to aj zvyrazne ze s fluorom!tak je lepsie pouzivat pastu s fluorom alebo bez? dakujem ...
RNG, dakujem, vela zdravia Ti prajem a vela dobrych rad!
eleonora 23, vnutorne zapaly v hlave zanechavaju casto rozne zamorenia, od kalcifikatov(drobne ciastocky) az po rozne "smeti". Ked sa to nachadza v statokinetickom centre, tak to sposobuje od vertiga(strata rovnovahy) az po rozne sumy v hlave, vcitane piskania=tinitus)
Mineraly sa odstranuju chelaciou roznymi ovocnymi kyselinami a zelenymi produktmi(chlorella, spirulina, rozne travy a najma cilantro=vnat koriandra),
ine kombinaciou protizapalovych(curcumin, dumbier, enzymi ako bromelain,papain, pancreatin, serrapeptaza) a samozrejme VODA.
Teplo pri tom pomaha, spi v ciapke.
telo moze byt zamorene aj inymi chemikaliami a chemickymi liekmi, vtedy sa odporuca chelacia(na tazke kovy), tekute zeolity( na kovy a pesticidy a tiez niektore chemikalie) a samozrejme aby som nezabudol:
DOSTATOK VODY A MINERALOV
2 hodiny pred jedlom
Bojka, telo sa cisti hlavne enzymami.
@ hodiny pred jedlom podana silna davka enzymov(rastlinnych ci zivocisnych) ten problem urychli.
Cistenie criev(vlakniny, absrbenty probiotika) tiez pomoze k zlepsenej latkovej vymene a detoxifikacii tela, tiez odmorenie jednotlivych organov pomaha, najma pecene, kde sa zhromazduju toxiny(je to filter v tele) a odporucam si ju precistit protokolom dr Berksona, najdes ho vo viacerych temach na fore.
Dobre jer pre kazdeho si aj cistit cievy lecitinom, lebo lepsia cirkulacia kazdemu pomoze a vyhnes sa tak porazkam a infarktom do znacnej miery.