SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !

cao

Nerozumiem, ako si muz a zena nemoze v sexe rozumiet... Ved ked sa do zeny zmesti maly tampon aj cele babatko, tak myslim, ze vsetko medzi tym nemoze robit ziadny problem, nemyslite???!!!

lucka

Urcite to zavisi od vierovyznania...nabozentsvo v prvom rade radii mat sex az po svadbe..ale urcite to je na kazdom...ja chodim s priatelom rok aj pol...prvy sex sme mali po dvoch mesiacoch a nic nelutujem....kiwi mala dobyr naazor,co ked si nebudete v sexe rozumiet a pride nevera az rozpad manzelstva..

drakenko

Súhlasím s kiwi.

Ak sa na to pozeráš z kresťanského hľadiska, tak je to hriech.

Ja som zarytý ateista, a mám na to takýto názor: Je lepšie, rsp. ja by som to radšej urobil pred svadbou, lebo to môžeš ešte "vycúvať" v prípade rozchodu. V manželstve je to veľký problém.

dadah

moj nazor, určite to treba okúsiť aj pred svadbou. nehovorím, že byť promiskuitny, ale vyskúšať to napríklad aj z budúcim manzelom. co ked v manželstve potom zistia, že si v sexe neladia, alebo maju nejaké zdravotné problémy. aj s tým treba počítať. zalezi aj na postojoch budúceho manzela, manzelky. nepochybujem, že existujú aj také bytosti, ktoré by partnera odsúdili pre to, že uz mali sex a zo svadby by nic nebolo. puritánstvo je uz takmer prekonané a treba si k tomu vypestovať zdraví vztah.

cao

Az po... My sme to - teraz uz s manzelom vydrzali 3,5 roka. Je to moj prvy a jediny muz! Uz sme spolu 8,5 roka a mame krasneho 19 mesacneho synceka! Doporucujem vsetkym najskor si vybudovat krasny vztah a az potom sa partnerovi oddat... Neviem ci by som dokazala verit inemu muzovi (najma v densnej dobe...).

tak-tak

Aj ja som veriaca a s mojim manzelom som sa milovala po 5 mesiacoch,on bol moj prvy a ja som mala 20r.Nelutujem to a sme manzelmi 10r.Co sa ma stat sa stane,ci to bude pred alebo po svadbe.

sedmikraska

tak podla cirkvi, by sme sa mali prvy krat s partnerom milovat az po svadbe, ALE co ked sa naozaj stane, ze ten sex bude proste hrozny a nastanu koli tomu problemy- pretoze si myslim, ze to je problem, tymto ludom podla cirkvi uz nie je pomoci, pretoze pred Boho prisahas, ze budes s tym clovekom v dobrom aj v zlom a tak to musis trpiet navzdy a NIKDY neskusis ake to ma byt naozaj, pretoze cudzolozstvo je vylucene. Ma to podla vas zmysel?

tinulka

ja som s priatelom rok a prvy spoločny sex sme mali už po mesiaci a nelutujem ze takto skoro, ved spoznavat sa treba od zaciatku a po kazdej stranke...orgazmus s nim som zazila az po 3 mesiacoch pretoze zo zaciatku sme spoznavali co nas vzrusuje co komu robi dobre a teraz?sex s nim je ten najlepsi na svete..nemenila by som, ani ten prvy sex s nim ani dalsie stovky ostatnych ktore sme spolu zazili.takze urcite PRED!!!!

to_co_je_za_otazku???

Ak si veriaca, tak musis respektovat svate pismo, ci ako sa to vola, cize jasne, ze az PO. Ak to spravis pred, tak je diskutabilne, ako si vazis boha, ked slapes po jeho zakonoch. Ak nie si veriaca, tak jasne, ze PRED, pretoze aj v tejto oblasti by ste si mali rozumiet. Da sa sice prisposobit, ale naco zit v zvazku, v ktorom to nefunguje po sexualnej stranke, ked je mozne najst partnera, ktory ti vyhovuje aj v tomto. Neexistuje dovod pre neveriaceho, aby s tym otalal, ak dotycnu osobu miluje. Moralne zabrany mozu vylucit jednonocove zalezitosti, ale pri milujucom pare, nie je o com.