SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !

sisi001

ja som odmala vychovávaná ako katolíčka a chodila som aj na cirkevné školy, takže si iste viete predstaviť ako do nás rehoľné sestričky hučali, že je dôležité mať sex až po svadbe.Mne to vtedy pripadalo ako normálna vec a aj super nápad, ale teraz keď tak nad tým rozmýšľam, tak nevidím dôvod prečo až po svadbe. a najmä vtedy nie ak tí dvaja to myslia vážne a plánujú spoločnú budúcnosť. Veď čo môže byť na sexe zlé, keď sa dvaja ľúbia? V takom prípade to určite nemôže byť hriech, o hriechu by sa dalo možno hovoriť v prípade jednej noci s niekým neznámym, koho už nikdy v živote neuvidíte.

moniqa87

kazdy nech kona tak ako uzna za vhodne, dolezite je len, ze ak tuzi jeden mat sex az po svadbe aby si nasiel taku polovicku co bude po tom tiez tuzit...
uprimne takych obdivujem co to beru vazne a povedia az po svadbe...

cao

Uplne suhlasim s dvojbodkou! Keby kazdy siel do manzelstva ako panna a panic, nikomu by nic nevadilo a nikto by nespekuloval nad tym, ci mu ten dotycny vyhovuje!!! Jasne, ze ked niekto vystrieda desat partnerov, potom si uz vybera... Ja osobne by som takeho chlapa nechcela, ktory to predtym strkal do inej!!! :-/

sedmikraska

banan, pri sexe sa da prisposobit, ale ak obaja tuzia uplne po inom kafe, tak sa nebudu predsa uz navzdy do niecoho nutit, lebo to chce ten druhy