ako som uz slubil tak tu je ta tema. Co si o tom myslite? Je to spravne pred, alebo ist uz do toho skuseny. Je to hriech , nie je to hriech? Privitam vsetky postrehy, napady, skusenosti, statistiky ale aj domnienky a dohady.
SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !
dvojbodka, tesila si sa na kamene a piesok a tam pritom zelen, ty sa mozes prisposobit s tym, ze to teda nebude nikdy podla tvojich predstav, ale co tak skusit zajst do nejakej puste, aby sa tvoje predstavy vyplnily? Dufam, ze chapes co tym myslim
a neviem neviem dvojbodka. Casto sa stava ze prve milovanie hoci aj z lasky je nie prave najprijemnejsie. Skor bolestive ako prijemne.
myslim ze prvy krat je to malokedy podla ocakavania.
tuk tuk zober si to tak...cestujes dajme tomu do izraelu a tvoja predstava o krajine bude ze je to tam samy suter a piesok...no dojdes tam a zrazu je tam vsetko zelene...realita je teda ina ako tvoja predstava tak si povies...no bola to iba predstava asi som sa mylila a realite sa prisposobis lebo taka je.sak mi nehovor ze myslienka hocijakeho cloveka hned po prvom sexe je ze to nebolo podla jeho predstav ( samozrejme pokial vsetko prebehlo ako malo a neislo len o pokusy)...a myslim ze to uvazovanie o tom ci to je podla predstav alebo nie zacina len pri sexe bez laska pretoze ked sa dvaja naozaj lubia tak milovanie nemoze byt ine nez krasne.
Preco hovoris,ze ked nieco zazijes prvy krat,tak to nemas s cim porovnavat.Ked nieco odem robit...tak s nejakym ocakavanim a predstavami...a ked sa to stane,nie tak ako som si to predstavovala(mam fantaziu a kamosky),pride velke sklamanie a potom vycitky.Tak neviem,o com tocite,ze ked sa nieco "stane",tak budem cela happy,lebo neviem,ake to ma byt...Hehehe,kde to zijete???
newem si predstavit ze by som mala vydrzat az do svadby :(((( haha v 15 mat svadbu :))) sak to sa ani neda
banan na co tentokrat nadvazujes? nechapem
neviem , neviem, mnohe tu pisu v nych temach ze su nespokojne, ze nic necitia. Je to na diskusiu.
sedmikraska ...co ja viem...asi by som si povedala ze som mala asi divne predstavy...ale co sa tyka pocitovych veci,myslim ze clovek si ich nemoze uplne do detailov predstavovat,nevie co si ma predstavit,lebo nikdy nevie dopredu co bude pocitovat..,az ked to zazije.
da sa predstavovat si telesnu stranku ale pocitovu nie.
nemal by byt z citov proste preco sklamany lebo predtym to nikdy nezazil,nema to s cim porovnat.a sklamanie je vzdy vysledok porovnavania niecoho s niecim.
Ak je sex z lasky,ale pred svatbou hriech,co je potom pokrytectvo v kostole?CO je potom tyranie,klamstvo,podvadzanie,zanedbavanie najblizsich,ale svedomita navsteva cirkevnych institucii?Ak sme my hriesnici,ktori zhresili pred manzelskym zvazkom,zecne zatrateni pred Bozou milostou,co potom s ovela horsimi ako Hitler?