SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !

sedmikraska

a smojim terajsim sme spolu vyse dvoch rokov, ale prisposobovat sme sa nikdy nemuseli, proste si vyhovujeme dokonale a pri harmonockom sexe si uvedomujes vasu zohratost pri vsetkom, uvolnenie a hlavne pocit lasky a nie pocit odporu a cakania kedy to ,,bude za mnou"

sedmikraska

ak si citala a pochopila spravne, my sme boli spolu 3.5 roku, tak sme spolu nespalin len 1x aja som nebola jeho prva a ani on moj prvy, praveze vsetci jeho znami ho mali za suknickara (este predo mnou), no ale nedivim sa ze mal vzdy holky len na chvilu, lebo to bolo fakt hrozne a neslo by to proste nikdy!

penelope

sedmikraska: Dobrým milencom sa nikto nenarodil, treba sa to krôčik po krôčiku "učiť" ;-) ešte som nepočula, že by niekoho prvý pokus bol vrcholom jeho alebo jej "umenia". Každý hovorí, že lepší je až ten ďalší a ďalší pokus. A keď svojho partnera naozaj ľúbiš tak veľmi, že si ochotná to s ním zažiť až po svadbe, myslím, že prvotné "neúspechy" ťa neodradia;-)

sedmikraska

Finch, nechapem ako myslis, ze si sa este nestretol s neplanovanym sexom. Kazdy si urcite planuje akurat, ze ,,raz" sa s niekym vyspi, ale inak si asi neurcujes presny den a hodinu (ak to teda neni fakt az svadobna noc)

sedmikraska

ja uz nad tym nemusim rozmyslat, pretoze este nie som vydata a uz ani panna, ale aspon mozem porovnat chlapov v sexe a poviem vam, ze moj prvy s ktorym som chodila 3.5 roku, takze sme sa mali dost radi, bl v sexe uplne hrozny, teda aspon podla mna, a za celu dobu sa nam nedarilo prisposobit sa a od toho sa dost odraza aj to, ze po takom nevydarenom sexe sme uz po zbytok dna boli mrzuti a to bolo fakt na nevydrzanie. A ked niekto tvrdi, ze ked sa lubite, tak sa v sexe prisposobite, tak to nemusi byt pravda, pretoze ak mate uplne odlisne predstavy, tak sa predsa nebudete pri tom vzdy pretvarovat!!! Nezabudat, ze pri sexe ide aj o vlastne uspokojenie a nie len toho druheho, ako to casto byva abohuzial si to ,,odtrpia " povacsine zeny

xoxo

sex pred svadbou je nezmysel, predsa sexualny zivot partnerov tvori velmi dolezitu a veliku sucast vstahu a asi by nebolo moc prijemne prekvapenie v svadobnu noc zistit ze si nahodou v posteli vobec nesedite, ja to neriskujem.

monicka2509

penelope mas moj obdiv,neber to ako vysmech alebo nieco ja to beriem fakt vazne,obdivujem vas,ze ste vydrzali a teda chcete vydrzat az do svadby..fakt klobuk dole a prajem vam vela stasticka

penelope

no... hľadám vhodné slová ako začať:-) Mám 24, môj priateľ 28. Spolu sme dva roky a stále som panna a on panic - z toho vyplýva, že ak je túžba po sexe a milovaní pudom, tak potom sa ten pud dá ovládať a je to bez následkov:-)))My sme toho živím dôkazom a ak vás niektorých napadla tá otázka, tak odpoveď je ÁNO, obaja sme katolíci a chceme počkať až do svadby. Nepýtam sa vás na váš názor, pretože, v tomto máme jasno, len som tu chcela demonštrovať to, že to nie je nič čudné. Sme normálni zdraví mladí ľudia a to, že sa zatiaľ nepoznám aj z tejto "intímnejšej" stránky nám nebráni dokonale sa spoznávať z tých ostatných stránok.
Odkaz pre miusku: Ja tiež neviem, čo presne treba robiť, ale teší ma, že to budem môcť zisťovať s človekom, ktorý je na tom rovnako ako ja a bude to z lásky hoci aj po svadbe a vôbec sa za to nehanbím:-)
A ešte jedna dobrá správa: Len minimum manželstiev sa končí rozvodom len kvôli tomu, že partneri čakali so sexom až do svadby a "nesadli si":-)

wowo

sex pred manzelstvom bol zatrhnuty az okolo roku 300n.l. na koncile.Ked to zacalo ist dole vodou s prvotnou cirkvou.Zidovstvo sex pred manzelstvom nezakazuje.Bozie slovo nie je len tie 4 evanielija! ktore boli este popisane,70 rokov po kristovi,,,ale boli napisane aj ine evanjelia..ale to uz je religionistika ak by si patral po tom citaj zakon. Vsimni si nikde nie je napisany zakaz,,..je napisane,,ze nemozes cudzolozit,,a to jest,,z cudziou zenou,,ktora je ineho ,,,a nie tvoja! takze,,..citaj pramene,a nie cirkvenych otcov, co mali deti vid papez (najme v 17-18 storoci) skoro vsetci papezovia.ty to zakazali,,koli poradku,,,a ne koli svedomiu...nebud deformovany vychovou,..ale zas prehanat to s tym sexom nemusis:)

fgf

toto je jasny dokaz ako je cirkev a prikazania zbytocne, nechapem ludi co sa podla toho riadia fakt...co takto pouzit vlastnu hlavu a riadit sa podla vlastnych zasad?