ako som uz slubil tak tu je ta tema. Co si o tom myslite? Je to spravne pred, alebo ist uz do toho skuseny. Je to hriech , nie je to hriech? Privitam vsetky postrehy, napady, skusenosti, statistiky ale aj domnienky a dohady.
SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !
ja som s priatelom rok...on bol moj prvy ja jeho 4.prvy krat sme sa odhodlali po pol roku.velmi sa lubime a mame naplanovanu spolocnu buducnost.zo zaciatku mi to nevadilo no v poslednom case neviem co sa so mnou deje ale zacina mi byt velmi nechutne ze ho strkal uz do 3 bab predomnou.proste mi to vadi...bolo by uplne super byt na jednej startovacej drahe...preto ti penelope drzim moc moc palce :)
pred....!
mam 18 a s priatelom som sa milovala po 4 mesiacoch...kratko?dlho?..neviem, ale ja som mala pocit ze som na to dokonale pripravena, aj keby sme sa rozisli, tak si stale mysliim ze to bola spravna vec....proste mysliim si ze nezalezi na tom po akom dlhom case to je, lebo kazdy je iny....a maximalne obdivujem ked dvaja ludia dokazu vydrzat do svadby, ja to uz nezazijem ale vsetkym vam drzim palce aj tym 3rocnym, tyzdnovym, alebo po svadbovym :)...chi chi
pozri, ja som najsor odolavala vyse roka, ankoniec som sa rozisla a nic nebolo, si cenim ze bol trpezlivy.s dalsim som sa rozhodla to spravit po par mesiacoch...a ten dasli bol po tyzdni a dalsi tiez a ten je len na sex, aj ked kamarat...nikdy nehovor nikdy, tiez som malal nazor ako ty:)
viem, že ma neodsudzuješ, ani ja nemám právo niekoho odsudzovať, že sa zachoval inak ako ja ... no ono je to asi aj veľmi o výchove, pretože ja by som to asi po nejakom krátkom čase len tak nedokázala, je to pre mňa priveľmi intímne na to, aby som to po prvýkrát prežila len tak po pár mesiacoch vzťahu, hoci aj s človekom, o ktorom som presvedčená, že ho v danom čase ľúbim...
az teraz si vsimam, ze ten prispevok dole je od teba a nechcem, aby si si myslela, ze pola mna konas spatne, ja len tym chcem dokazat, ze nie je na skodu sex pred svadbou
myslim, mze urcite ano, pretoze vtedy bol cas objavovania a mysleli by si ze su spolu jednoducho kratko a postupne by sa to bez problemov zlepsovalo, ale po takom dlhom case pohody ked pride nejaka takato necakana nezhoda, mozes zostat na pochybach a prinasa to problemy na ktore sme uz zabudli, myslim to tak, ze ked niekoho zacinas spoznavat tak tak nejak pocitas s nejakymi problemmi, ale ked uz si s niekym dlho tak si myslis, ze uz mas vsetko zle za sebou, neviem ci sa spravne vyjadrujem, ale mozno sa to da pochopi ako to myslim
... to mi je ľúto... ale zas keby sa spolu vyspali po troch štyroch mesiacoch, myslíš, že by to bolo lepšie?
a vies jak, cakat cely zivot na jeden krasny sex? Po tom naozaj netuzim. chcela som tym len dokazat, ze naozaj to nemusi byt vzdy pravidlom, ze ti co sa maju radi si vyhovuju vo vsetkom. A este priklad: moja kamaratka sa 1x vyspala so svojim az po 3.5 roku skveleho vztahu a nepaci sa jej to a snazi sa tomu vyhybat a zbytocne vznikaju medzi nimi spory
hm... tak poniektorí sa zrejme učia celý život...:-)