ako som uz slubil tak tu je ta tema. Co si o tom myslite? Je to spravne pred, alebo ist uz do toho skuseny. Je to hriech , nie je to hriech? Privitam vsetky postrehy, napady, skusenosti, statistiky ale aj domnienky a dohady.
SEX PRED ALEBO PO SVADBE - VAS POSTOJ !
v hriechy neverim...
banan:
ja narazam na moju mamu, ktora s mojim otcom zacala zit po svadbe aj sexualne aj v jednej domacnosti. moj otec je surovy, chce od nej stale veci, ktore sa jej nepacia, nie su spolu sexualne naladeni a nas mna a moju sestru mlati od malicka, neznasam ho a som rada, ze mam takeho priatela akeho mam. samozrejme neznamena, ze ked je niekto panic ze je zviera, iba som podotkla, ze aj taka vec sa MOZE potom stat.ale to je iba moj nazor!!!!!
jaja... kazdu uspokoji maly penis?
i 10cm a menej ta uspokoji? Az ne, tak si protirecis. Jak pomoze holka uplnemu nemehlu, hmm? Ked ze nemas rytmus v tele napriklad, tak nezmozes nic, nie?
"...zacnete zit a sexovat zo zvieratom"
;mozem sa opytat ako si to myslela truubkaa? To akoze ti muzi co su panici su zvierata? Dakujem pekne potom.
no moj nazor je asi takyto, uz asi rok a pol zijem s mojim priatelom a cakame spolu babatko a na buduce leto by sme sa chceli vziat. neviem si predstavit, ze by som sa s niekym len tak stretavala a drzala za ruky. takymto stylom nikdy nespoznate jeho vlastnosti v partnerskom zivote a potom zacnete zit a sexovat so zvieratom. ja mam cistotneho a starostliveho priatela, ktory sa vie postarat o domacnost vie navarit a vzajomne nam je spolu dobre. co sa tyka konkretne sexu vyspali sme sa spolu mesiac ako sme spolu chodili, bolo to uz sice davno, ale rada na to spominam a nelutujem ze som s nim spala pred svadbou a ze s nim zijem a uz vobec nelutujem, ze spolu cakame babatko a to som bola vychovavana v krestanskej viere. mne to prijde staromodne, ale samozrejme je to kazeho vec.
ja si myslím- že malý nie , ale taký stred- ok? :-))) ale nejde o to:-)
ja som druhá jaja:-)
noo tak, ja si myslim, ze ta myslienka sex az po svadbe je nieco uzasne a este uzasnejsie ked to naozaj niekto dokaze... Pretoze je to dost tazke, zvlast ked ti mladi spolu dlhsie chodia, su starsi ...a vlastne aj dnesna doba...Ale fandim takym ludom, ktori sa tak rozhodli..Ja si myslim, ze niet co strati, ale len ziskat :) tak asi tolko
Jozo, ty si myslis, ze maly penis zenu neuspokoji??? Kazdu! Urcite lepsie ako nejaky polmetrak! A co sa tyka toho nemehla - od coho je tam ta zena? Ved si pomozu...
nie som neaka potvora ale ani nie som baba ktora dokaze zit bez milovania...velmi rada sa milujem...a nevystriedala som vela partnerov milovala som sa len s dvoma...ale nemohla by som sa pozerat aj na toho chalana ako vidi ze nam to nejde a verte mi ze chalanov to trapi viac ako baby...ked som sa nemohla milovat s mojim terajsim chalanom moc zle to posobilo na jeho psychiku...nakoniec sa nam to padarilo ale keby sme sa naozaj nemohli milovat viem ze nas vztah by skoncil...
takze by si ho nechala keby ste boli snubenci, mali sex tesne pred manzelstvom a by ti to nevyhovovalo.