On-line psychológ, psychiater

lenika

Zoro,tazko ti niekto takto poradi a hlavne neordinuj si sam lieky pokial ide o psychicke problemy.Zmen psychiatra pokial ti ta predtym nepomohla alebo si necitil ulavu.Urcite si ale neordinuj nic sam.Tu uz nejde o bolest hlavy alebo kolena.

ZORO

DOBRÝ DEŇ.ŚOM TU PRVÝ KRÁT,TAK NEVIEM AKO TO TU FUNGUJE ,ALE VERÍM ,ŽE ČASOM SA DO TOHO DOSTANEM.MOJ PROBLEM JE ,ŽE UŽ DLHŠÍ ČAS MÁM PROBLÉMI ZO STRACHOM,ÚZKOSŤOU,A ABSOLUTNE NIČ MA NEBAVÝ.BOL SOM AJ U PSYCHIATRICKY ,ALE TA MI NEPOMOHLA.DALA MI CIPRALEX,ALE TEN VOBEC NEU&ČINKUJE.UŽÍVAM ICH UZ ASI POL ROKA.CEZ INTERNET SOM SI ZOHNAL FRONTIN TEN MI TROCHU PROTI STRACHU POMOHOL.STALE MA TRAPI ,ZE NEMAM ZAUJEM O NIC.PREPACTE ZA PRAVOPIS.MAM LEN 22 ROKOV ,ALE TAKUTO BEZNADEJ SOM ESTE NEZAZIL.PROSIM DOPORUCTE MI NEJAKY LIEK CO BY MI MOHOL POMOCT.UVAZOVAL SOM O XANAXE ALEBO ESTE O NIECOM SILNEJSOM.

Kolinia

l.o.v.e - nepotrebujes chudnut, aby si zapadla, poznam baby, ktore su hrde aj na svojich par kil naviac a kedze tvrdis, ze vobec nepotrebujes chudnut, tak nechapem, preco to robis ??? bude to asi v inom, skus navstivit psychologa alebo psychiatra, podla mna potrebujes dodat odvahy a neverim, ze nedokazes zapadnut, chce to trocha viac sebavedomia!!! drzim palce...mozeme pokecat, ja mam tiez iste problemy, skor zdravotne, ale tiez ide o psychiku....

l.o.v.e.

potrebujem poradit...neni to nic take vazne ale dufam ze mi napriek tomu poradite...som strasnym sposobom odlisna od ostatnych,vsetci su taki ini ako ja...nech sa snazim akokolvek chcem tak nezapadam a napriek tomu ze nemam problemy s nadvahou sa snazim chudnut ako viem len aby som zapadla no nepomaha to...citim sa strasne sama,kazdy vecer sa mi chce plakat lebo s nikym si nemam co povedat...je to strasne..viem ze je tu plno ludi s ovela vaznejsimi problemami no napriek tomu pisem..

karina....

Dá sa to ličiť, ale je to zdĺhavé. A myslím si, že by sa na to nedal ani nahovoriť.
-
Nechápem ako môže muž zbiť ženu. Si chuderka. Ja by som mu to vrátila. A ak je silnejší, z plného hrdla by som na neho ziapala. A ak by to urobil ešte raz, v noci, keď by spal, by som ho privizala o posteľ a držala ho tak aj tri dni. Bez jedla a pitia. Sviniar jeden. Tak som sa rozčúlila. Bože.

PORADTE

dobry vie mi niekdo poradit prosim manzel ma zbil a chcela som sa opytat ci ma niekdo skusenosti s takym niecim. ci by mu pomohlo keby sa isiel liecit , lebo maju to v rodine aj a bojim sa ze bude horsie. mame syna ma 2roky a jemu vobec nejavi ziadnu lasku.

matias

Zdravim,potreboval by som poradit...newiem sa zmierit z rozchodom ... uz to je wiac nez pol rok ... ak ste schopny pomoct mi odpiste pls... dakujem...

123456789

ja mam obcas skor pocit ako keby sa jej pacilo ze ju neustale dobiijam a to ako keby jej prinasalo pocit uspokojenia alebo nieco podobneho stylu lebo keby ozaj vedela co ce ze ma napr nece tak si myslim ze povie na rovinu a nie natahovacky ved uz len tym ze mi povie ze by sla ku mne spat mi dava urcitym sposobm nadej a potm neviem co so sebou ...