Cipralex - skusenosti

2346

Ahojte.Beriem cipralex druhy mesiac zo zaciatku som mala hrozne stavy myslela som ze sa zblaznim ta bolest duse nikomu to neprajem.Teraz sa citim lepsie ale nie na 100 percent.Stale musi byt niekto pri mne lebo inac mam silnu uzkost.Chcem sa spytat kedy ma cipralex 100 percentny ucinok aby som fungovala samostatne.Ja ho beriem 1 krat denne.Prosim odpiste niekto ci je to normalne.Dakujem

00000001

maruška
je to normálne, z cipralexu sa tak trošku priberá a dodáva chuť do jedla. Začni športovať a uvidíš že sa to zlepší, odreaguješ sa, zmeníš myšlienky a ešte k tomu budeš mať aj kondičku:)

maruška

ahojte, ja beriem cipralex asi 2 mesiace a pribrala som 8 kil. je to normalne?...lebo pomaly, ale iste zacinam mat depresie z mojej vahy...v zivote som nemala tolko kil :(....prosim vas, je to OK? alebo by som ich mala vysadit?

000001

ahoj hemi pokiaľ ti nesedia lieky tak choď sa svojim dr. nech ti ich zmení, je zbytočné užívať lieky ktoré nepôsobia tak ako by mali...radšej ich treba vyskúšať viac a sama uvidíš či sa budeš cítiť lepšie.... Ja som toľko rôznych "cukríkov" vyskúšala a toľkokrát som to vzdala a nakoniec som rada že som to ešte raz vyskúšala a dala šancu môjmu psych. pomôcť mi a podarilo sa. A som mu za to véééľmi vďačná, lebo mi je skvelo a dokážem normálne fungovať. Takže ak si myslíš že tie liečiky ti nezaberajú tak ich radšej zmeň. Nič za to nedáš, môžeš len získať:) A čo sa týka liekov na spanie tak s tými opatrne aby si si nevypestovala závislosť.
Želám ti veľa šťastia v tomto našom ťažkom boji :)

hemi

Ahojte. 000001 + ida . Chcem sa opýtať. JA beriem Zoloft už 7 týždeň a taká som od neho prebudená , že nemôžem spávať. NA noc mám Trirrico , to je dobré.
Mám depresiu s úskostnou poruchou.
Pred 3,5 rokmi som brala seroxat , ktorý sa mi vysadil ( no záťaž v práci+ domácnosť....), všetko sa vrátilo - seroxat sa z novu nasadil , ale bez efektu.
Bola som na vyšetrení na neurológii a ona povedala , že by bol vhodnejší pre mňa Cipralex.
Z tohoto Zoloftu som až veľmi prebudená + mi menzes chodí všelijak ( čo som nikdy nemala).
Ak máte niekto takúto skúsenosť , prosím napíšte.
Ďakujem

sunnie

ludia ja beriem AD dokopy cca asi 8 rokov + lieky na alergiu, v zime casto ATB a napriek tomu pecenove testy mam skvele. je to asi individualne.

0000000001

ja beriem cipralex ale tiež s kombináciou s ďalšími liekmi. Mám Mirzaten 30mg 0-0-1, Cipralex 10mg 1-0-0 a Depakine chrono 500mg 0-0-1. A cítim sa naozaj skvelo, vyskúšala som už x rôznych liekov a žiadne mi nikdy nezabrali a tieto beriem už dva mesiace a mám sa naozaj dobre, takto som sa už dávno necítila :) Takže ja mám len dobré skúsenosti

marhulienka

ahojte..ja som zacala s cipralexom prave dnes,ale to nie je jedine co mam brat a som z toho dost mimo..1 tabl. rano a 2.tab.poobede mam brat grandaxin a vecer po jednej tabletke cipralex a zoleptil..som jedina,ktora tolko toho berie ? mam 20 a nechcem mat donicenu pecen a zdravie este v horsom stave akom som si ho "spravila"..a uz duplom nechcem pribrat,mat o kilo viac by som nezniesla,z mojich 50 kil som pribrala na 55 aj bez liekov a po tabletkach uz neviem co bude..ale musim uznat,ze dnes po druhej tabletke grandaxinu som sa citila po dlhej dobe v pohode-alebo skor v mojom pripade-normalne,moze to zabrat uz po dvoch tabletkach alebo skor zabrala sila sugescie?

neron

Ja beriem Cipralex asi 3 a pol roka, skusal som vysadit a objavili sa silne depresie, tak sa doktor rozhodol ponechat mi ho zatial nadalej.Pravda je, ze mi velmi pomohol.Citim sa podstatne lepsie a nijako ma neobmedzuje v normalnom zivote.Dokonca chodievam 1 - 2x do tyzdna na pivo, kde si dam 2 - 3 pivka a nijako mi to nevadi. Pred polrokom som bol na kompletnom vysetreni, kedze som dovrsil 40 rokov, -krvne testy, sono, EKG atd, atd...Vsetko super vysledky, podla slov doktora - pecenove testy ako babatko :o)...Tak neviem ci to je pravda s tym ze Cipralex skodi peceni...Mne osobne vyhovuje a odporucam, ale je to zrejme individualne.Pekny den :)

alias

Jeminku nestraste ma, ja som ho zacala brat dnes a celkom zacinam uvazovat nad tym, ze to proste brat nebudem......hovorte vsetci ake mate skusenosti a podrobne, ja som nikdy nic taketo nebrala, nechcem sa mat po vysadeni este horsie a ani sa na tom nechcem stat zavisla....dik