Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cipralex - skusenosti

kxtina

cipralex som brala pred 3 rokmi 1 rok a potom po roku znova a veľmi mi pomohol teraz ho už rok neberiem ale kedže je znova zima a nastupujú u mna problémy so spaním a pod.rozmyslam že si ho znova dam predpisat...

usiko

dakujem vam za skusenosti, ja ho beriem asi len tyzden, velmi mi nechuti jest, inak ziadne ine vedl. ucinky nepozorujem....a zda sa mi, ze velmi rychlo zabral...alebo to nie je mozne?

wia

ahojte, ja beriem cipralex asi dva roky, jednu tabletku, potom jeden a pol, teraz pomaly vysádzam, takže zas len jednu, veľmi mi pomohol, nepribrala som ani gram, ani žiadne nežiadúce účinky som nesledovala...

monika19

ja ho tiež berim jednu tbl rano. Cítim sa po nom dobre teda aspon rano ale k večeru mi zase nastupuje ta depka. Tak to budu muset konzultovat s Dr. ale jinak zabíra moc dobre. Sem po nem klidnejší a proste mi je dobre až na ten večer. ..

jaeny

ahoj,ja ho beriem od januára,a som s ním spokojná,teraz mi ho znížila na polovicu,trochu som z neho pribrala ale nie moc,na čo si ho dostala,ja na tetániu

17

Ja uzivam cipralex 2 roky a premna je jeden z najlepsich antidepresiv.Mavala som depresie,no po zacati liecby sa citim velmi dobre.Nepriberam z neho a sledovanie liecby psychiatrom ta chrani pred zavislostou!On najlepsie uzna vhodny cas uzivania lieku!

izabelka

to su tie antidepresiva? teda mam taky pocit ak su to oni tak kamaratka to uzivala a nejak bola ako na strunkach a uzivala to dlksie ale nepriberala ale pocula som ze po antidepresivach sa troska pribera