Mate niekto prosim vas skusenosti s tymto liekom? ak ano, tak ake? dakujem pekne.....
Cipralex - skusenosti
podarilo sa niekomu cipralex úspešne vysadiť? myslím dlhodobo...
nejak tam mam preklepy: zvysenie, serotoninu, St John's Wort
ucinost cipralexu je len SSRI,teda jedna sa len o zvusenie hladiny sertotoninu.
To iste robi prirodny extrakt z lubovnika(st Johbs Wort, SJW), plus ma aj ine vplyvy na neurotransmitery. Tj je lepsi ako cipralex a naviac prirodny.
ja beriem cipralex asi tyzden, neziaduce ucinky, akurat ze som trocha rozkyvany, proste pocitujem tu chemiu.. po cca 6 hodinach nastupi prijemna nalada a som taky rozkokoseny, niekedy az moc :-D a tiez mam pocit ze zabral uz od 2. dna.. troska ma este pobolieva hlava, ale odznieva to pomaly... mali ste podobnu skusenost? prestalo to? ustali sa ta nalada?
brala som ho 4 mesiace,pomahal,nepribrala som ani gram,ale pri vysadzovani som mala kratkodobe zhorsenie stavu vplyvom abstaku,ale kupila som si v lekarni prirodny persen a pomohlo to
plny vykon dosakuje az po 10-14 dnoch... Ja som ho brala (zapal mocoveho mechura - nasledny strach zo zivota)takmer rok.. pribrala som 8 kil.. tak mi ho vymenili za wellbutrin a hned po zmene som dostala zapal znova.. Som sialena :)
cipralex nie je oblbovák, nespôsobuje ospalosť, práveže odstraňuje únavu. Brať sa môže myslím dlhodobo, ale určite nie je dobré si na neho veľmi zvyknúť a brať to ako lentilky
a nie ste prave po nom ospale?
beriem cipralex asi 4 mesiace, urcite pocitujem pozitivne zmeny, ale este stale sa objavuju u mna priznaky neurozy ako najdlhsie sa moze cipralex uzivat?