Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

katty19

držím všetkým obetiam násilia palce a prajem mnoho skutočných priateľov a pohodové zážitky, mám vás rada a prajem si, aby ste niečo podobné už nikdy nemuseli zažiť

katka30

precitaj si dole, vcera som sem pisala. ale islo o muza, ktory nema problem zabit cloveka, takze jedine co chcem je nanho zabudnut. co sa celkom nedari

zufala

no to dufam, ale určite to až taký happy end aspon zo začiatku nebude...ešte stále som sa z toho šoku nespamatala a budem myslieť na to, že čo ak práve ubližuje inej? a ja ked som mala možnosť, tak som tomu nezabránila...a tebe sa čo stalo?

katka30

no to vyzera na happy end. tak drzim palce. ale v mojom pripade by to nebolo mozne, ten chlapik je typ cloveka, ktory by sa mi zarucene pomstil, ci teraz, ci o 10 rokov

zufala

predstavte si môj priateľ bol na polícií bez môjho vedomia a všetko im povedal...prišiel aj s policajtami ku nám dom, že aby som išla s nimi a potvrdila som to...povedali, že nemôžu s tým už nič urobiť, ale že dotyčného si zavolaju a vypočujú jeho verziu, ten sa im ale samozrejme neprizná...ja viem, že som mala isť hned, ale bol to šok:(a nelutujem, že som to priateľovi povedala, horšie by to bolo potom v tom manželstve...slubil mi, že to spolu prekonáme...

bublifuk

to je jasne no oni su jedini kto s tym moze nieco objektivne urobit. ale chapem ze to sa lahko hovori, ked to niekto nezzazil. ja som mala priatelku ktorej sa to stalo s jej ujom takze s tym uz vonkoncom nevedela co urobit, to su asi potom take neriesitelne situacie, ktore treba prerozpravat s priatelkou alebo psychologom alebo mamou ak sa da a dufat ze casom sa ta spomienka strati. prave preto drzim velmi palce. ste silne.

jajka

no ja si myslim, ze aj tak by si mala ist na policiu a ked by uz aj z toho teraz nic nemal, lebo nie su ziadne dokazy, aspon si to tam niekde poznacia, a nabuduce, ak nedajboze sa to stane niekomu inemu, a pride s obvinenim na toho isteho chlapa, aspon im to bude podozrivejsie, akoze to nie je prvy krat, aj keby to v tom tvojom pripade dokazane nebolo. daj vediat ako si dopadla, drzim palce hrozne moc. drz sa.

zdesena

samko r.: uplne s tebou suhlasim, ja by som teda ani minutu neotalala... moja druha cesta by viedla rovno na policiu, nevedela by som zit s pocitom, ze ten sviniar si bezstarostne chodi po svete a ze raz urcite zansilni dalsiu zenu, mozno moju kamaratku, sestru... poviete si, ze neviem, o com hovorim, lebo som to nezazila, ale ja viem, ze by som som to len tak nenechala! ani za svet