Ťažko sa mi o tom hovorí ale je to tak...stalo sa to...a neustále sa mi to vracia späť...mávam nočné mory...pomôžte mi prosím...stalo sa niekomu niečo podobné? ako ste sa s tým vyrovnali?
Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať
Škoda,že si to neurobila hneď.Počítaj ale,že na políci to 2x príjemné nebude.Najprv sa ale porozprávaj s priateľom,aby ťa potom podržal.
musím mu to povedať, už dnes mu to poviem...musím nabrať odvahu, pretože takto sa nikam nepohnem a sama sa užieram v myšlienkach a aj toho hajzla pôjdem udať...dnes som ho stretla a predstavte si smial sa...nenávidím ho a musím to urobiť nie len pre seba ale hlavne preto, aby neublížil aj iným...
Skús sa porozprávať s psychologom,samozrejme,že aj s priateľo.Čím skôr to urobíš, tým lepšie pre vás oboch.Držím ti palce,budeš to potrebovať.NEVAHAJ!!!
bud stastna,ze si aspon neotehotnela.cas vsetko vylieci,neboj sa.
ano lahko sa to hovorí ale nie je to také lahké...chcela som mu to už povedať, no nemôžem v sebe nájsť tu odvahu, bojím sa čo bude potom...a nie je také lahké ist a udat ho, má veľmi dobré styky a veľa známostí...nik by mi neuveril...:(
a prečo by sa mu to malo prepiecť?udaj ho,nech pyká za svoj čin,nech to neurobí aj inej žene.
jasne drzim:)neboj ak sa milujete ako si napisal zvladnete to:)
ja sa skusim pokusiť sa o to...tak mi drž palce prosím ťa...ale musím to spraviť...to zožieranie už viac nevydržím...
ako som hovorila ani ja som sa nestretla s porozumenim:( ale jednoducho ked mu to nepovies nevyriesite to