Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

lˇuba

Škoda,že si to neurobila hneď.Počítaj ale,že na políci to 2x príjemné nebude.Najprv sa ale porozprávaj s priateľom,aby ťa potom podržal.

zufala

musím mu to povedať, už dnes mu to poviem...musím nabrať odvahu, pretože takto sa nikam nepohnem a sama sa užieram v myšlienkach a aj toho hajzla pôjdem udať...dnes som ho stretla a predstavte si smial sa...nenávidím ho a musím to urobiť nie len pre seba ale hlavne preto, aby neublížil aj iným...

ľuba

Skús sa porozprávať s psychologom,samozrejme,že aj s priateľo.Čím skôr to urobíš, tým lepšie pre vás oboch.Držím ti palce,budeš to potrebovať.NEVAHAJ!!!

zufala

ano lahko sa to hovorí ale nie je to také lahké...chcela som mu to už povedať, no nemôžem v sebe nájsť tu odvahu, bojím sa čo bude potom...a nie je také lahké ist a udat ho, má veľmi dobré styky a veľa známostí...nik by mi neuveril...:(

moca82

zufala..ak Ta miluje, pochopi to a bude sa snazit ti pomôct. držím Ti palce. Je mi luto čo sa ti stalo, ale cas sa neda vratit a musis to prekonat. Drž sa

zufala

ja sa skusim pokusiť sa o to...tak mi drž palce prosím ťa...ale musím to spraviť...to zožieranie už viac nevydržím...