Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

zufala

prečo je život taký nespravodlivý?veľmi ťažko sa mi o tom rozpráva...je to všetko ešte veľmi čerstve...bože myslela som si, že mne sa nikdy nič také stať nemôže...

anulik

zufala,je mi to luto,ale nech ti je ulavou,ze nie si sama.aj mojej kamoske sa to stalo,chce to len cas.a vyrozpravaj sa z toho,nech sa ti ulavi,nedus to v sebe,vykric to zo seba,poplac si a opri sa o niekoho kto ta ma rad.zapamataj si-rozdelena radost-dvojnasobna radost,rozdelena bolest-polovicna bolest.

mici

ja ta chapem...stalo sa mi to pred 16rokmi(a to ani zdaleka nemam ani len 30)a za ten cas som sa nestretla ani len jedinyy krat z pochopenim....je to hrozne.Oni si aj myslia ze nas chapu ale nemozu lebo si ani zdaleka neuvedomuju ake to ma nasledky na nas:(....ak chces vyrozpravaj sa-napis co sa stalo....pomoze ti to...hm??

zufala

ale ja naozaj sa chcem z toho dostať a snažím sa na to nemyslieť ale je to veľmi ťažké...nejde to...a najhoršie je na tom to, že ľudia, na ktorých mi záležalo a myslela som si, že sú moji priatelia ma opustili...je to strašné...neviem čo mám robiť... :(

mici

nevyrovnala:(a stalo sa to velmi davno....no neuveris ale prave beham po nete a hladam psychologicku nech sa uz konecne pohnem dalej....to je asi odud:)