Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

katty19

veľmi vás mám všetkých rada, najmä poznačené, život plynie ďalej a nikto a nič ho nezastaví, nebojte sa, bude dobre:)

katka30

no, dufamze si ten prispevok coskoro precita admin. nevedela som, ze aj uchylaci sem chodia. to ich nase pribehy musia fakt vzrusovat, dufamze nie rovno inspirovat.. fuj

katka30

nastastie som ho odvtedy nevidela. je z ineho mesta, tak nastastie nie je velka pravdepodobnost, ze by sme sa stretli nahodou. len som pocula, ze sa znova ozenil a aj dalsie deti ma

katty19

ale povedala:) ani neviem, čo mám k tejto veci ešte povedať, je to ťažké, ten pocit z ohrozenia je tu stále, človek chce predsa žiť a hento bolo na mále

moca82

katty19 mrzi ma, ze sa aj tebe nieco take prihodilo....ja by som dala vsetkych grazlov vystrielat, kebyze sa to daaa. ale neda sa to a preto ma to hneva...povedala si to uz niekomu? drzim vam palce...držte sa baby

nellka

Katka, šesť rokov zase nie je až taká dlhá doba...To je fuk, ako vyzerá, hlavne, že sa tak nespráva. Len aby si si ho neodplašila tým, ako sa k nemu, možno podvedome, chováš ty. To je zase nefér voči nemu. Psychologička ťa nebude nútiť rozprávať o znásilnení, ale skôr o jeho následkoch, čo ty vieš, možno sa jej podarí ti poradiť ako na ten podvedomý strach.