Ťažko sa mi o tom hovorí ale je to tak...stalo sa to...a neustále sa mi to vracia späť...mávam nočné mory...pomôžte mi prosím...stalo sa niekomu niečo podobné? ako ste sa s tým vyrovnali?
Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať
nikto nemá nad nami žiadnu moc, sme slobodnéééééééééééééé
veľmi vás mám všetkých rada, najmä poznačené, život plynie ďalej a nikto a nič ho nezastaví, nebojte sa, bude dobre:)
no, dufamze si ten prispevok coskoro precita admin. nevedela som, ze aj uchylaci sem chodia. to ich nase pribehy musia fakt vzrusovat, dufamze nie rovno inspirovat.. fuj
nastastie som ho odvtedy nevidela. je z ineho mesta, tak nastastie nie je velka pravdepodobnost, ze by sme sa stretli nahodou. len som pocula, ze sa znova ozenil a aj dalsie deti ma
katka:no a stretávaš toho hajzla?
keď som sa prebrala, bola som moc moc moc...rada, že som dostala ďalšiu šancu, veľmi ma baví žiť:)
ale povedala:) ani neviem, čo mám k tejto veci ešte povedať, je to ťažké, ten pocit z ohrozenia je tu stále, človek chce predsa žiť a hento bolo na mále
Katka, šesť rokov zase nie je až taká dlhá doba...To je fuk, ako vyzerá, hlavne, že sa tak nespráva. Len aby si si ho neodplašila tým, ako sa k nemu, možno podvedome, chováš ty. To je zase nefér voči nemu. Psychologička ťa nebude nútiť rozprávať o znásilnení, ale skôr o jeho následkoch, čo ty vieš, možno sa jej podarí ti poradiť ako na ten podvedomý strach.