Ťažko sa mi o tom hovorí ale je to tak...stalo sa to...a neustále sa mi to vracia späť...mávam nočné mory...pomôžte mi prosím...stalo sa niekomu niečo podobné? ako ste sa s tým vyrovnali?
Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať
nellka, zufala, dakujem vam. ale ten moj pripad, to uz bolo pred viac ako 6 rokmi. necham to tak. nechcem to rozoberat s psychologom. uz je to take premlcane. netrapi ma to. beriem to ako vystrahu. terajsi priatel nastastie len tak vyzera, bycia sija, hrubokrky, ale nema taku povahu. je dobry. ale viem, ze ked som ho prvykrat zbadala, mala som pocit, ze je to ten nasilnik. a viem, ze sa hocikedy k nemu nespravam dobre. ponizujem ho, ublizujem mu, mozno je to len podvedoma pomsta dakomu inemu.. a tiez, odvtedy ked som si nasla priatela, musel mat minimalne 100 kg. asi hladanie pocitu bezpecia.. skratka s niekym fyzicky slabsim sa necitim dobre. ini ludia to nechapu, lebo nevedia co je za tym. hovoria, ze sa zahadzujem s polointeligentnymi gorilami.
ja som to tiež prežila
ja viem, že všetci nie su takí...česť výnimkám...a som nesmierne rada, že mám priateľa akého mám...môžem byť veľmi šťastná...a aj som, že stojí pri mne taký človek ako on...a katka veľmi ti držím palce, aby si to prekonala...
Zufala
ja viem ze to ospravedlnenie ti ani pri najmensom nepomoze,ale tak chcel a musel som aspon nieco take napisat...Ja len aby si vedela,tak ako "j" poznamenala,su medzi nami aj ti "dobri"...Aaa ako nie som nejaky uzavrety tichy chlapcek abo co,proste normalny chalan se vsim vsudy (aspon myslim;)),ale proste nieco take ma ani nikdy nenapadlo ani nenapadne lebo mi to je fakt proti srsti!...Tak ja len tak...Drzte sa baby
Zúfalá, nevyčítaj si, že si nešla hneď na políciu. Ono je iné uvažovať o tom doma s nohami v teple a iné, keď prežiješ taký šok. Je to trauma a málokto zvládne prekusnúť aj ďalšiu traumu- vypočúvanie u policajtov...takže preto tie baby nejdú hneď. Je to pochopiteľné. Držím palce, aby tie zlé spomienky aspoň vybledli a nahradili ich pekné zážitky s terajším priateľom. vyzerá to tak, že stojí za to!
Katka, nenavštívila si psychologičku? Možno by ti vedela pomôcť, aby si sa netočila stále v bludnom kruhu, keď píšeš, že terajší priateľ je ako jeho dvojča, to je hrozné! Nepokaz si celý život, to riešenie určite existuje, možno ho máš pod nosom a psychologička by ti v tomto mohla pomôcť!
a katy co mame smutit do konca zivota???Aj my chceme byt stastne a milovat....zufala zavidim ti ze ti ma s tym kto pomoct.Ja som take stastie nemala:(....ale nezufam a snad sa polepsi:)
Veru tak...v zivote je vela situacii, ked sa my zeny musime usmievat cez slzy...smutne :(
zufala,som stastna s tebou,velmi ti drzim palce,teda obidvom vam!
ja najmä obdivujem ženy, ktoré niečo také prežijú a naučia sa usmievať pomedzi slzy
teda klobuK :)