Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

samko r.

Baby, po znásilnení sa nesmie čakať. Musí sa ísť na políciu, tá ťa odošle na vyšetrenie do nemocnice, tam vezmú stery a vzorky semena pre porovnanie DNA, krvnej skupiny a podobne. Teraz z odstupom máš dievča moje prdlajz a nie dôkazy. Tam na vyšetrení sa opisujú aj poranenia a podobne. Dnes už mohol byť ten smrad za mrežami. Dnes, alebo zajtra možnú znásilní inú a bude sa jej tiež smiať do očí keď bude čakať. Znásilnenie patrí v SR k trom najzávažnejším trestným činom : vražda, lúpež a znásilnenie. Loch by ho na 100 percent neminul a priťažilo by mu aj skutkové jednanie (agresivita.....) Baby nedajte sa, máte svoje práva, policajti sú tiež len ľudia, z nosa vám neodhrýznu, sú tu pre vás, tiež ich toto poburuje. Veď dnes, alebo zajtra môžu znásilniť aj policajtovi ženu, nie??????? proti hajzlom treba ťahať spoločne za jeden koniec.

kornélia33

urobila si,co si musela.skutocna laska ta podrzi-ak nie,nie je prava,nebanuj!ak by si mu to nepovedala,a nebodaj by ste sa zobrali,to by si cely zivot s tym tajomstvom musela zit.ak ti neuveril-biedna to bola laska...

zufala

ulavilo ako ulavilo, ked sa mi este neozval a to už je dosť dlho:(vôbec neviem čo bude dalej, či mám ísť toho hajzla nahlásiť na políciu...rozmýšlala som o tom o ničom inom nerozmýšlam...a ešte k tomu neviem čo je s tým mojim...čo ak niečo vyviedol?

srnka

Neboj on to asi tiez potrebuje predychat,je to prenho tazkostravitelna informacia,uvidis ze sa urcite vrati,asi je sokovany.Gratulujem ti ze si nabrala odvahu,aspon sa ti ulavilo?

zufala

ach, tak už som mu to povedala...najskôr tomu nemohol akosi uveriť, žeby to urobil on...hned ako som mu to povedala, tak sme mali veľmi dlhu a smutnu so slzami v očiach debatu:(potom sa zobral a odišiel...vôbec neviem kam išiel, veľmi sa bojím čo bude dalej...

Deny306

zufala, drzim ti palceky... daj vediet, ako to dopadlo, hadam to poxopil..ked je normalny xlap co ta miluje, a vazi si ta, tak ta urcite podrzi!!

lˇuba

Keď je to priateľ na celý život,aspoň uvidíš či ním naozaj je. Veď aj počas manželstva sa môže stať všeličo.A čo ak mu to ten ,čo to urobil povie vo svojej verzii,čo potom?

katka30

a este nieco- to, ze to povies priatelovi, moze byt na skodu. ja keby som to povedala terajsiemu priatelovi -nepochopil by. minimalne to, ze som k nemu sadala do auta a pod. vinu by hadzal na mna. tak ako aj chalani, ktorym som sa vtedy zdoverila, moji kamosi. zlahcovali to, ze ved sa vlastne nic nestalo, nebola som zranena a este ich to aj vzrusovalo, tie podrobnosti, prisaham. a to som asi 3 kamosom povedala, nezavisle, tak som si povedala, ze skoda reci to este niekomu hovorit.

katka30

zufala, mne sa stalo nieco podobne. tiez od cloveka, ktory ma znamosti vsade.. jednoducho som vedela, ze mi nic platne nebude ho ist ohlasit, a este sa mi vzhladom na jeho agresivnu povahu urcite pomsti. pomohlo mi povedat to inym ludom - skor muzom ako zenam, nejako to odlahcili a da sa s tym zit. ale je to poucenie na cely zivot. odvtedy si viac davam pozor na take situacie, kde by sa daco podobne mohlo zopakovat