Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať

zufala

vždy ked som s ním tak mu to chcem povedať ale vždy sa niečo vyskytne a ja nemôžem...:( bojím sa čo bude potom ked sa to dozvie...povedala som to len svojej kamarátke už od detstva a tá sa nezachovala najlepšie...

mici

ale ved ty mu to musis povedat.Ako to chces sama zvladnut???To sa ti nepodari bez jeho pomoci....kedy sa ti to stalo vlastne?

zufala

ale to nie je jednoduché...a najhoršie je, že mám priateľa, s ktorým sa milujeme, plánujeme spoločnu budúcnosť a ja sa strašne bojím a hanbím mu to povedať...

mici

nevycitaj si!!!to ta iba stale vracia na tie iste myslienky...skus sa stym s niekym podelit z tvojich blizkych...a hlavne to nenechaj len tak ked s nim mozes prist hocikedy do kontaktu...

zufala

bola som veľmi hlupa...dôverovala som tomu nesprávnemu človeku...brala som ho iba ako kamaráta ale on to zrejme nemohol pochopiť...ale vždy sa správal dobre a milo na mna...nemala som žiadny dôvod zapochybovať nad ním...ja totiž milujem iného a on sa s tým asi nemohol vyrovnať alebo čo, lenže robil sa, že všetko je v pohode...raz som išla neskôr z práce(popri škole aj pracujem v jednom bare) a on sa ponukol, že ma odvezie domov, prečo som s ním len do toho auta nastupila?bolo to strašné...stále si to vyčítam...