Ťažko sa mi o tom hovorí ale je to tak...stalo sa to...a neustále sa mi to vracia späť...mávam nočné mory...pomôžte mi prosím...stalo sa niekomu niečo podobné? ako ste sa s tým vyrovnali?
Bola som znásilnená - ako sa s tým vyrovnať
vždy ked som s ním tak mu to chcem povedať ale vždy sa niečo vyskytne a ja nemôžem...:( bojím sa čo bude potom ked sa to dozvie...povedala som to len svojej kamarátke už od detstva a tá sa nezachovala najlepšie...
ale ved ty mu to musis povedat.Ako to chces sama zvladnut???To sa ti nepodari bez jeho pomoci....kedy sa ti to stalo vlastne?
rob s tym co najskor nieco...neskor to bude len horsie a horsie.Ver mi.Uz s tym nepohnes:(
ale to nie je jednoduché...a najhoršie je, že mám priateľa, s ktorým sa milujeme, plánujeme spoločnu budúcnosť a ja sa strašne bojím a hanbím mu to povedať...
ani spať nemôžem isť,lebo čo ked i len trošku zavriem oči mám to pred sebou...
nevycitaj si!!!to ta iba stale vracia na tie iste myslienky...skus sa stym s niekym podelit z tvojich blizkych...a hlavne to nenechaj len tak ked s nim mozes prist hocikedy do kontaktu...
bola som veľmi hlupa...dôverovala som tomu nesprávnemu človeku...brala som ho iba ako kamaráta ale on to zrejme nemohol pochopiť...ale vždy sa správal dobre a milo na mna...nemala som žiadny dôvod zapochybovať nad ním...ja totiž milujem iného a on sa s tým asi nemohol vyrovnať alebo čo, lenže robil sa, že všetko je v pohode...raz som išla neskôr z práce(popri škole aj pracujem v jednom bare) a on sa ponukol, že ma odvezie domov, prečo som s ním len do toho auta nastupila?bolo to strašné...stále si to vyčítam...
ak ti to co i len trosku pomoze ja 20...:(
mám ešte len 19 :( a celý život už zničený...:(
kolko mas rokov??