ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
blanche..ak sa ti nelubi tak dovi=)) alebo hod dáku tému a poradíme =))
krpa..to som nepísala ja..neviem nietko iní to musel napísať..no a k tomu chalanovi..máš nanho aspon dáky kontkat?? čo ja viem nikc??alebo aspon niečo?? pozná ho niketo z tvoho okolia do koho by si si mohla získať dáke info o nom?? inak ja dakedy dostanem taký záchvat smiechu že až no..takže som tiež taký mierny šialenec=))
no..ja tu tak na to všetko pozerám, sa z toho absolútne nevyznám...aj tie jazykové chyby..ach..je to tu ako mozaika, ktorú treba poskladať
achjajj skus sa mu ozvat a ak ta odbije ,necit sa trapne .lebo to je potom debo.a tak nanhpo zabudni,ak sa neda..tak neviem. a dara neviem,ja nemam,ale kamoska z internetu ma.a skoncilo to zle
sialenec v tom zmysle ze je tak srandovne sibnutý-taký blázonko a zaroven nadhernen chlapcensjký
baby da sa zalubit aj cez internet? ake mate s tym skusenosti?
orion: čo tak zistiť si jej číslo mobilu? a začať nejakou neškodnou priateľskou sms, aby si ju hneď na začiatku nevyplašil, zisti si (od jej kamošiek alebo súrodencov) čo ju baví, akú hudbu počúva, aké filmy pozerá, či športuje, veď možností je toľko... len nech to nie je príliš dotieravé, vlezlé, to babu skôr odradí.. trochu zdravého sebavedomia nezaškodí ale žiadna frajerina.. držím palce!
tak ja si ho teda vylejem....pred rokom som sa zalmilovala do jedneho chlapa....samozrejme ako kazdy chlap...odisiel a vyse roka som ho nevidela.problem je v tom,ze ten cely rok na neho myslim a neviem sa toho zbavit...stale ma mata v hlave,nenavidim ho za to a zaroven dufam,ze ho este niekedy uvidim......
ja miluje prírodu a turistiku...a čo v tvojom ponímaní znamená šialenec??=)
orion osmel sa