ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
orion..tak dufam že si spravil dáky ten rpvý krok a už ste bol na kaffíčku?? =)
zatim sa maj...paaaaaaaaa=))
krpa..my sme sa asi našli ..ešte som nestretla babu -rovesníčku..čo by mala taký ístý názor na buducnosť ako ja..celkovo čo by v 17.-18-ke rozmýšlala ako ja..ja tiež rada varím a vymýšlam nové recepty a tak..ale milujem upratovanie..a záhradu..tu zbožnujem..a vážne si niekedy pripadám tak ako keby osm mal 40!!vážne!!ja by som chcela tiež každému pomocť..je mi ich jednoducho lúto a nedá mi nepomocť im..milujem deti!!je to nádherný pocit držať dieťa na ruke..tiež som mal také komplexy a halvne na kupku ..ale teraz ich mám na saláme..hovrím si že ak ma niekto bude skutočne chcieť bude mať o mna záujem tak nech ho nezaujme v prvom rade len výzor!!nie že sa stresujem..ale rozmýšlam o veciach dopredu..stres mám jedine z matury..=)ja som tiež veriaca kedysi to bolo len tak že som do kostola šla nanútene..ale teraz nie..u nás su kázne dosť poučne..vela si z toho beriem..a dosť sa aj poučujem..ked som vážne v koncoh tak sa pomodlím..a vyrozprávam sa bohu..a vždy mit o pomože..neviem či som normálna..ale mať 17..a byť ako ja alebo ty..je to jednoducho zvláštne...ani mladý chalni moji rovesníci ma absolutne nepritahuju..neviem skor tí starší a rozunejší ..a nie dáky machry..čo si mylsia že nad nich nieje
do kelu,asi 10 minut som sa tu vypisovala apotom som msa pozrela co som pisala minule,aby som sa neopakovala-na 2. stranu,a to co som pisala tu uz nebolo..............do kelu.tak strucne.inak cau dora.caute vseci.no-tiez sa citim ina ako rovesnicky-pisala som ze mam strach z 18.,ze som zasran ako ty-dora.a ze preto som ina lebo ostatní sa nemozu dockat ked budu mat 18 a ja chcem mat 11,aby som cosi napravila,a na druhej strane mam niektore nazory ako 40tnicka.tiez chcem ist na vysku a aj sa tesim,a takisto chcem prerobit byt.len peniazky chybaju.ale rada tu upratujem,dokonca mam rada varenie....je to vobec normalne?rozplivam sa nad malimi detmi a kazdemu by som chcela pomahat.som nenormalnja.kedysi som mala komlexy zo svojho vyzoru a aj zo spravania-myslela som si o sebe ze som kaca,krava,ze som hrozna a skareda a tak,ze ma vsetci neznasaju.ale teraz naopak vobec nevnimam fakt mienky inych ludi.proste ja neviem som mimo.A UZ ANI NECITIM TO SUPER CHVENIE KED STE ZALUBENY A JA HO CHCEM.DO KELU.CHCEM MAT MLADOST.a dora z toho co si pisala som pochopila,ze asi nezijes pritomnost....hej?ze sa stresujes pre veci co su daleko?ja mam trochu opacny problem,ze sa uz skoro vobec nestresujem,pretoze kedysi som sa hrozne stresovala a proste.....neviem,asi som nechcela mat hrozny zivot,tak som chcela mysliet pozitívne,ale teraz neviem co mam robit.chcšela by som dostat list od Boha aby mi povedal co mam robit.inak som veriaca.vyznie to cudne,ale chcela by som sa stresovat aj preto,lebo pri problemoch sa super nadviaze vztah s bohom,a akosi lepsie vnimam zivot.teraz mam pocit ze moja viera je mrtva,proste akoby naucena.prosim ostatní ma neodpisujte.no uz neviem co povedat,chcela by som aby mi niekto povedal kto som ,co mam robit,ale tak hlbkovo,neviem ci chapete,lebo ja uz neviem kde je pravda.majte sa dobre,zatial.papapaa
budem,no len aby to vyslo heh...
..kávou nič nepokazíš..držím palce..ešte sa ozvi...aa spravaj sa slušne =))
(dara23)som si tym takmer isty,(nic nie je sto perc.)a sudim to podla jej pohladov ukosom a takisto aj tym celkovym spravanim,ze radsej nic nepovie aby nieco nedo...neviem ci chapes...takze mne ide uz iba o ten zaciatok,ze ako to zacat...urcite ju nebudem nutit,to nie ale ta kavej by urcite bodla...takze zacnem asi z toho konca...dik moc
marinka18
viem ze je to otrepane ale v zivote ide hlavne o vnutornu krasu, a ked raz najdes toho praveho tak ho nebude zaujimat len zovnajsok
ja som pol roka chodila s chalanom, ktoreho som milovala a robila som prenho vsetko, on bol vsak coraz horsi a stale sme sa hadali aj ma podviedol, odpustila som mu. nakoniec som ho nechala. rozisli sme sa v dobrom, preplakala som noci lebo som nanho nemohla zabudnut, ale urobila som dobre. teraz mam svojho milacika o ktorom viem ze je ten pravy a strasne ho milujem. tak by som chcela odkazat vsetkym babam ze ak pri chalanovi placu ako smeju nech to prehodnotia. a m.ace lubim ta
dakujem Vám všetkým..ste zlatý....=)