ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
tara..to veru hej..aj by nás to mohlo všetkých už navštíviť..a aj ostať u nás..=) tiež by som nebola proti =)
orion: si istý že ona k tebe prechováva rovnaké sympatie ako ty k nej??veríš v to že váš vzťah má budúcnosť?? že to nebude len tak na pár týždnov?? ak si si istý..a stojí ti z anu bojovať..tak len smelo do toho!! najprv by si mal začať asi tak..aby ste sa čo najviacstretávali...a hlavne as čo najviac spoznali..čo ja viem chodte si niekam sadnuť..alebo na bike..do ničoho ju nenúť všetko má svoj čas..veľa štastia!!!potom napíš čo a ako..zatim pa
marinka....viem presne čo máš na mysli..ja mám podobný problém...som pekne ale nie vychrtnutá..všetci mi vravia aku mám peknu tvár...ale zase nie som chudá...a asi o to ide všetkým chlapom ab y bola baba chuda..asi vážne o nič iné..čím vychrtlejšia tým lepšie...vždy sa radšej chalani pozru na tie chude baby..ale tieto baby su pre nich iba na krátky čas..ale matku svojich detí hladaju uplne inde...
ahoj krpa...som tak povediac ešte zasran(17r.) všetci mi hovoria že mám ešte časuuu na priatela a tak..ale neviem..kamaráti/-ky mi vždy hovoria že nie som ako moje rovesníčky..možno aj tým že vážne niekedy rozmýšlam moc dopredu..ale to som ja jednoducho..chcem mať všetko zabezpečené a na nachystané na život..dostať sa na výšku prerobiť dom..neviem či ma chápeš??malokto vie pochopiť že 17r. bab može myslieť na takéto veci..väčšinou to býva tak že to vela ludí odradzuje ale aj priťahuje..asi trepem dve na tri a nechápeš ma........a myslím že to čo cítiš ty..že si postupom času stvrdla a tak povediac zakuklila sa ...asi sa aj ja tak začínam chovať.....zatim ahoj =)
neviem, ci to tu patri, ale aj tak to tu napisem. v laske som zazila tolko sklamani len kvoli tomu, ze nevyzeram ako modelka a nie som pekna. kvoli tym sklamaniam neverim uz na lasku. bojim sa, ze ma opat niekto sklame.
neviem ci to sem patri, ale ja by som chcela odkazat vsetkym podvedenym a podvadzajucim, ze odpustenie tomu druhemu je jedna uzasna vec a nadherny pokoj vo vnutri a viem, co vravim, pretoze ja som podviedla a dostalo sa mi odpustenia od mojho priatela a sme spolu teraz stastni a planujeme spolocnu buducnost.ja som velmi olutovala co som urobila(najhorsie na tom bola citova zrada).takze odpustame a odpustame
vrela vdaka za tu temu....!takze ja si chcem vyliat srdce na osobe,s ktorou chcem byt takmer vzdy ked je to mozne,chcem ju drzat za ruku a robit to,co robia aj dospely heh to len tak na okraj...:)problem je ale v tom,ze neviem ako jej to povedat a dalsi problem je v tom ,ze ja si nezacnem s kazdou,ku ktorej citim sympatie,takze da sa povedat,ze je to moja vyvolena a ja ju nechcem stratit len preto,ze som nic nepodnikol....vie mi niekto poradit ako s tym zacat?a aby ste boli v obraze-situacia je taka,ze sme kamarati,nepozname sa vsak prilis dlho no mozem povedat,ze je to take vzajomne tie sympatie a tak...
Aj ja trošku odbočím od témy...pretože ja tiež patrím k tým, ktorí sú teraz bez lásky a už mi začína chýbať :-(( ...už by som chcela mať "ten problém" a byť zaľúbená a ako napísala dara, dávať a dostávať lásku...mať istotu...mať pri sebe človeka, ktorému na mne záleží..ktorý ma vie pochopiť...ach, už by toho asi aj stačilo :-)...presne tak dara, ked to príde, bude to tu...ale už by aj mohlo... :-)
to som bola ja
nemas zac.kolko mas rokov?mne tiez chybala laska ale potom sa so mnou nieco stalo,akosi som stvrdla a mozno by som aj chcela aby mi chybala.mozno to bude tym,ze som dlho necitila tu oporu tak som uz dalej nechcela trpiet a zacala som si akosi -ja neviem,budovat svoj vlastny svet?chcela by som zistit,co mam robit.stale sa vraciam do minulosti.prepac ze otravujem.si zlata.a netrap si hlavu.asi mas pravdu ked to pride bude to tu.ja tiez nemam problem preto,lebo ziadnu nemam.mozno by som sa aj chcela mat problem,ale mat lasku,chapes nie?chcela by som byt znova malá.ak si tu tak super