ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
Betka mam pocit ze ten chlapec sa po takychto slovach citi este horsie nez ty, tak on ta chce a ty mu povies ze vies ze spolu nebudete.Preco si to takto povedala, nechapem...teraz sa musi strasne trapit lebo keby mne dakto take daco povedal tak si iste pomyslim ze nema zaujem.A aj on si to musi mysliet.Ved mu normalne povedz ze s nim chces byt a nie take blbosti.Booze...
Hm tak mu povedz o svojich pocitoch aka si z toho jeho spravania zmatena, ze sa trapis a skus sa ho priamo spytat ci ma zaujem alebo nie.
Betka20 nevidim dovod preco by si mala trpiet a chciet sa odlubit.Mozno to ze nemal babu je tym problemom ze sa nevie rozhybat ale on ta urcite chce tak preber iniciativu ty lebo su chalani ktorym treba troska napomoct.Bola by skoda nechat to len tak a zbytocne sa trapit...
betka 20.......co si nahlavu?je jasne zseš sa mu pacis a ze ta xce tak prosim ta neteep ako trpis a neviem co ok?
Gituška,kašli na neho,asi nebol ten pravý.Na čo by ti bol chalan,ktorý ťa už teraz klame? Neboj,príde lepší...
tak ja sa pokusim v skratke..mala som chlapca,ktory mi stale hovoril ako ma lubi a aj to dokazoval..lenze ma potom z nicoho nic nechal pre jednu babu..sama som prisla na to, ze sa zoznamili cez Pokec a ze si pisali aj cez ICQ(to mi doslo az po rozchode..lebo raz som si vsimla,ze mu pise nejaka xy a on, ze to si len tak pisu..a mne to nevadilo,lenze ona sa vola xy!)bolo mi to luto, ze ma "podvadzal"aj ked len tak cez PC mesiac pred rozchodom..a este su stale spolu..je mi smutno, pretoze odvtedy mam depky, ze ma nikto nebude chciet a tak..nemu sa pacilo na mne to, co sa druhym asi pacit nebude..