Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vylej si svoje srdce

zuzka :)

Ahojte. No ja som sa zoznamila s jednym velmi milym chalanom cez net a teraz sa chce stretnut. Ja sa toho stretnutia velmi obavam. Neviete mi poradit, ako sa toho strachu aspon ciastocne zbavit? Dakujem. Papa. :)

dara23

tak to zistíš až poniekolkých rokoch...môže to skončiť aj tak že sa po pár rokoch rozvedú...ale aj tak nemáš čo lutovať...vidíš ako lahko si našiel dalšie..

daria

dara23,je to uz davno za mnou,trvalo mi roky kym som sa s tym zmierila,potom prisiel s prosikom-po rokoch ked sa sam skaredo popalil a myslel,ze si uz nijaku nenajde,ale nedala som mu sancu aj ked som nikoho nemala. a aj ked niekde v kutiku srdca by som mu ju najradsej dala.zatala som sa a som s mojim rozhodnutim spokojna.bolo to len velke decko.ale naozaj mi nesiahal ani po paty,teraz to uz viem.

dara23

daria..tak on je potom celý akýsi čudný...ja neviem....ale ak ho máš skutočne rada..tak sa snaž to dať do normálu ale ak nie ak máš pochyby tak to nechaj tak..a navyše ked ti vraví také reči..

daria

mne zase povedal,ze si zasluzim lepsieho chalana,ze mam na viac ako je on,ze mi nesiaha ani po paty a tak "adie".
take trapne reci.keby som chcela lepsieho,tak sa nezahadzujem s nim.
ale teraz,po case uz viem,ze naozaj mam na lepsieho,nie na takeho zbabeleho chudaka,ktory mi nakecaval take sprostosti ked sa so mnou chcel rozist.co si myslel,ze tymi recickami stupne v mojich ociach ked mi daval kopacky?

dara23

podľa mňa by booo asi najlepšie..keby si mu povedala celú pravdu..presne ako to bolo a ako si to myslela..alebo sním začal žiť..samozrejem ak by si chcela teda s ním žiť=)skús napísať niečo viac..držím place paa

help wanted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minule leto som sa na zahranicnej brigade zoznamila s jednym fesakom, ktory asi od prvej chvile tvrdil,ze ma miluje a na tretom rande mi navrhol, aby som s nim zila. Chudak, nevedel, ze som prisla len na leto, a tak, aby som to ulahcila sebe aj jemu, som mu povedala, ze mne islo len o letny flirtik :( Problem je v tom, ze som sa zamilovala, a hoci som sa odvtedy viackrat za nim vratila, neviem, ako ho mam presvedcit, ze to myslim naozaj vazne a ze nie som taka lahtikarska slecinka, ktora si zacina s niekym len preto, lebo nema nic lepsieho na praci. Plz, co mam urobit, ako ho mam presvedcit, ako mu to mam vysvetlit?

lenuliatko

chodim s jednym super chalanom.zniesol by mi aj modre z neba.ale dnes som prisla na to ze ho mam velmi rada,ale len ako kamarata:-( sme spolu mesiac,no uz mi aj kupil darcek,akoze vyrocie:-) mile... ale ako mu povedat ze ho berem len ako kamosa?mam 15 a on 21.nikdy som chalanovi nehovorila to co citim,iba sms...a nechcem ho nechat inej babe,kt mi ho chce prebrat...hociktorej inej,ale jej nie!!!ved aj preto sa spolu nebavime lebo chodi somnou.a kazdy ma pindy ze s nim chodim.... a uz to nemienim pocuvat...ako mu to povedat? ale vlastne ja ani nechcem s nim chodit,ale aj chcem,ale neviem preco to je...neviem co citim:-(((