Vylej si svoje srdce

orion

(dara23)ahoj,hlasim sa so znicenym egom a sebavodomym...prisiel som dneska,teda vcera na to,ze ju na tu kavej nedokazem pozvat a to nie z toho dovodu,ze som hanblivy alebo co...podla mna velku ulohu hraje to,ze sa nepozname dlho,tak asi mesiac takze sme(!) myslim taky nesmely alebo neviem ako to nazvat,neviem ani kde je sakra problem,hanbime sa obaja seba aleboi co?(podla jej spravania jej mozem s cistym svedomym aj ten privlastok hanbliva dat,sudiac podla toho co som na nej napozoroval)tak povedzme ze hej tak co by si navrhovala?ja som este necitil k inej to co k nej no neviem jej to povedat,bojim sa asi toho ze ma odbije alebo co:(a najhorsie je ze nie su ziadne pravidla podla ktorych keby som sa riadil tak by sa dostavl vysledok...pomoooc

dara23

hej niekedy je to tak že tiež vidím iba to dobre..a možno aj chcem vidieť iab to dobre!!páči sa ti?? a teraz ako?? vieš niečo o nom aký je a tak..alebo dobre vyzerá..čo sa ti na nom páči??

krpa

hej,ani mna nepritahuju taky,ale mne sa hrozne lubi chalan z druhej triedy..tam su vseci super,su ini ako ostatní,ja neviem proste uzasní.ale vobec sa osobne nepozname.a vtom je to.a ja vidim v tych nafukanych len zakomlexovaneho a nestastneho cloveka.........niekedy som mozno az prilis dobre posudzovacna-ze vidim len to obro a tak.a je mi ich luto.berem ich ako svojich bratov.ja som sa dlho modlievala,ale teraz som prestala chodit aj do kostola,lebo sa mi zda ze moja viera bola povrchna a tak.nie zeby som prestala verit,ale ja neviem,akoby som sa potrebovala ocistit.od zvyku alebo ja neviem.lebo ja som tam uz boha vobec nestretavala,ani ked som sa modlila.ale to neznamena ze si myslim ze neni,je to proste chyba v mojom vnutri.ja neviem proste som akoby chcela byt dokonala.a bola som trochu farizejska a bez srdca.a presne z vyzoru si nic nerobim,dokonca ja uz ani nedokazem povedat ze je nejaky clovek skaredy.no a tak.a konecne si nasla niekoho kto je ako ty.ale mne sa to nezda zas az take hrozne,len by som chcela lasku.