Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vylej si svoje srdce

dara23

tak to je velmi smutné ked ti toto povie po piatich rokoch..podla mna na to musí mať aj iný dôvod..po 5 rokoch chodenia neikomu povedať že sa k sebe nehodíme?? to je blbosť...nieje v tom dačo viac..nejaká prekážke alebo dačo podobné??

dorka

neboj urcite sa stoho dostanes!ja som to prezila po 7rokoch vztahu:(ked on nechce tak ho nechaj nech ide.ono by sa to len zhorsovalo z jeho strany.treba ho nechat nech ide ved neni jediny muz na svete?!:)hm?no a mozte zostat priatelmi dobry priatel je vzdy viac ako zly partner!

:-(((

Ja by som potrebovala len niekomu zverit, po piatich rokoch mi frajer povedal, ze sa k sebe nehodime. Mam ho rada,ale nechcem ho nutit,aby bol so mnou len preto,ze ho chcem ja a on si nie je isty. Nevie,ci chce byt so mnou do buducnosti. Chcem poprosit niekoho o radu, kto si tymto presiel ako to prezival,ci sa z toho da vobec dostat.... 5 rokov spolu je dlha doba, zvykli sme si jeden na druheho,pritom nie su medzi nami nejake vazne problemy, drobne hadky ako v kazdom vztahu... Dakujem