ahojte ľudkovia...bola by som veľmi rada keby ste sem napísali príbehy alebo trápenia z vašimi láskami..a ešte lepšie by bolo keby sme si aj vzájomne pomohli..teším sa na Vaše príspevky =)
Vylej si svoje srdce
neboj urcite sa stoho dostanes!ja som to prezila po 7rokoch vztahu:(ked on nechce tak ho nechaj nech ide.ono by sa to len zhorsovalo z jeho strany.treba ho nechat nech ide ved neni jediny muz na svete?!:)hm?no a mozte zostat priatelmi dobry priatel je vzdy viac ako zly partner!
Ja by som potrebovala len niekomu zverit, po piatich rokoch mi frajer povedal, ze sa k sebe nehodime. Mam ho rada,ale nechcem ho nutit,aby bol so mnou len preto,ze ho chcem ja a on si nie je isty. Nevie,ci chce byt so mnou do buducnosti. Chcem poprosit niekoho o radu, kto si tymto presiel ako to prezival,ci sa z toho da vobec dostat.... 5 rokov spolu je dlha doba, zvykli sme si jeden na druheho,pritom nie su medzi nami nejake vazne problemy, drobne hadky ako v kazdom vztahu... Dakujem
uz tam som :)
asi musis trosku pockat... :)
dara, poslala som ti mail :)
asi mas pravdu...je to debil.len nechapem preco to urobil.ked nechcel prist, nemal sa vobec ozyvat,no nie?