Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
podla mna je to pekné, a ked je ani ona panna, musi to byt pre nich oboch pekny zazitok :)
a ja mam napr. 16 a keby ze am skusenehochalana tak sa viac bojim ako s chalanom , ktory viem , ze je na tom podobne ba rovnako ako ja..bolo by to take milé :
si to pisal tak depresivne. ale to ti verim ze keby si isiel na to z 18-tkou a ona by ti zacala radit a tak, tak by si sa citil ako nejaky stredoskolak.
no vidim ze ste tu toho popisali vela no ono je to kazdeho vec kedy o to pride horsie je to ked to vam osobne uz vadi moj pripad mam 23 prec a nic mavam hrozne chutky v poslednom case ale tym to aj konci,nie je to len ako u mladsich ze to chcu aby si nieco dokazali proste mam 23 a mam taku potrebu ale neuspokojil som ju nikdy a uz mi to tlaci aj na mozog dost takze psychicky pohoda ziadna a neni horsie ako ked mi mlada 17 rocna a podobna povie ze vsak to je v poho a neviem co ked viem ze ja nic a ona taka baba mala sex ze ju daky mal vtedy mi je so seba smutno verte tomu ze v 23 byt panicom neni nic jednoduche je to zataz na psychiku kedze sex je prirodzena vec v dospelosti a ked to telo a ani dusa nema tak je to na skodu ako ze by to bolo super
podľa mňa je to pekné ak je niekto v dnešnej dobe v takom veku panic alebo panna..ja osobne som to vydržala až nad hranicu dospelosti možno by to bolo aj dlhšie ale našla som si dlhodobú známosť :)
..a u chalanov je to super pretože mi to príde ako veľmi príťažlivé :) ako keby to predstavovalo čistotu :)
Ani ja som to nemal a dufam, ze pre seba najdem tiez taku, co to nemala a oceni to. ;)
phaethonx
nie je pravda, že ženy sa boja panicov, ja som dvoch osobne a dobrovoľne zaučila:))) Niežeby som to vyhľadávala, ale myslím, že je to pekné byť niekomu prvým partnerom/partnerkou. Naučila som ich všetko, čo som vedela a čaje ktoré ich dostali môžu byť veľmi spokojné... podľa toho, čo som od mojich dvoch "zajačikov" počula aj sú:))) Myslím, že je krásne vidieť chalana takého nervózneho. Je to rozkošné. Stačí mu dodať odvahu a vyhecovať ho tak, že aj pomaly zabudne, že je panic:D Čudovali by ste sa ale kope ženám sa to páči. Tiež to vyhľadávame ale skôr ako také spestrenie. Dakedy to na prvýkrát nevýde...vieme o čom točíme, ale treba dať druhú šancu a ten chalan je potom hotový poklad, lebo vie, že je ste pri ňom ako sa hovorí" v dobrom aj v zlom":DD Panictvo nie je hanba ani nič zvláštne, odradí to len dievča ktoré nemá dosť sebavedomia alebo dosť nemiluje.
mako a tu ani vobec nenapadne, ked jej pred sexom povie ze nema vela skusenosti sa opytat ci nie je panic.
nebud pipi. keby som bol baba, mozno aj ja by som sa ti vysmial (ale asi nie, lebo to nemam v povahe). nie za to, ze si panic (aj ja som bol dlho po 20-tke), ale za to, ze mi to vykvakas. je v ludskej prirodzenosti sa smiat z ludskych slabosti akehokolvek druhu (zvlast, ked ju ma ten druhy):-(. tym, ze sa zdoveris, niektore baby to chapu ako tvoju slabost. takze az tesne pred sexom staci povedat, ze nemas s nim velke skusenosti. po sexe sa mozes priznat :-)
ked ju budes balit, tak jej nehovor, ze si panic! nestracaj cas a trenuj. posiluj penis pravidelnou masturbaciou a oddalovanim ejakulacie aby, ked pride tvoj cas, si bol pripraveny!
no mozes byt len rad :) myslim ze je este dost djevcat co to prijmu velmi radi :)