Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

xmass

awojky jelen...pocuvaj...ja mam 20 a moj priatel 26 a teraz po roku a pol zistujem ze asi bol panic...nevedela som to lebo bol dobry, ked sme sa prvy krat milovali, ale aj tak som to proste nepostrehla, aj ked ja som mala viac chalanov pred nim....noo, milujem ho a je jedno ci mal holku aj predomnou abo nie, ved na to nezalezi, nerozoberame svoju minulost, nooo a to ze mas 20 a si panic tak takych je viac a nemas sa zaco hambit....to skor sa tí mozu hambit, co ta urazaju, bo ta urazaju pretoze su iní ako ty....chapes... no a este cosi....spytala som sa na to mojhopriatela teda ci je to naozaj pravda ze bol panic..no neodpovedal, tiez si mysli, ze sa hambi mi to povedat, ale tak nebudem ho drazdit zbytocne ..necham to na neskor :-)

jelen

ale je to bieda grafas. monikaaa mas pravdu ,som si isty ze vela chalanov klame , ale robia to velmi dobre, zda sa im to zhltnu.

monikaaa

panic v 20tke???ved to je uuplne normalne......aj do 25tky...keby tristvrte chalanov neklamalo z hamby ze uz malo sex tak by vekovy priemer kedy o to prisli velmi stupol cize by bol vacsi,,,,a je to v pohode.....

slniecko strapate

no vies ze sa za to nemozes hanbit mne sa to velmi paci ked je chalan este taky neskuseny. a hovori to hlavne o povahe toho chalana vies a neboj to pride s tou pravou

tragedy

ziadna tragedia:) moj priatel tiez predomnou nikoho nemal, a to mal 21 rokov...tiez sa mi priznal az neskor, ked sme sa lepsie spoznali..bolo to mile:) nechapem preco by si sa mal stretnut s vysmechom, to mozu robit len idioti, vysmievat sa z takych veci..zober si to z tej lepsej stranky, tvoja buduca slecna aspon bude mat istotu, ze od teba nechyti daku pohlavnu chorobu:) no stastna to zena:)) neboooj, pohoda;)