Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
mam 20 a stale som panna. no a? je to moja osobna vec,ze neskacem hned s kazdym do postele. ked si to proste niekto nezasluzi tak dovi dopo.
phaethonx - tak to mas pravdu. zenam sa prepaci panenstvo, ale chlapom sotva.
zeny su svine zato nechcu panicou ... a mi koli tomu trpime
v tomto maju chlapi velku nevyhodu. Chlapi su sice vacsinou necitlivejsi ako baby vo vacsine veci, ale zrovna tu tahaju za kratsi koniec. Ak je baba panna, nikdy v zivote jej ziadny chlap kopacky neda, a casto je aj rad ze je panna. A ak aj nie, az tak mu to neprekaza. Avsak u bab je to uplne ine - ak su ony skusene a chlap panic, tak neviem preco, ale im to vacsinou vadi. Akoby sa ani s nejakym drevom nechceli zahadzovat. Vzdy chcu skusenych muzov, lenze si vobec neuvedomuju ze idu sami proti sebe. Baby totiz od mlada idu vzdy po starsich a skusenejsich, ti ich zaucia, no a ked maju 20 tak maju logicky viac skusenosti ako rovnako stari chalani. A stale dokola...Lenze kde ma ten chlap tie skusenosti nabrat, bud zbali kocku z rovnakej triedy, alebo potom vo vacsine pripadov naozaj narazi na babu co je skusenejsia (kedze ju zaucal starsi partner) a zas je pri nej ako drevo. A je to zacarovany kruh...V tomto to maju chlapi urcite tazsie.
nic si z toho nerob. Po case sa s tym zmieris a potom ocenis kolko si si usetril problemov ktore sa so sexom spajaju. Ja uz som si zvykol natolko, ze si uz zivot so zenou neviem ani len predstavit. A cim budes starsi, tym viac budes v pohode, treba len vydrzat to postpubertalne obdobie, ked si vsetci myslia ze sex je povinny. Casom sa s tym clovek zmieri a potom je to uplne super - ziadne problemy. Len ma prekvapuje ze vstky zeny hned vedia ze som panic, aj take co som predtym v zivote nestretol a bavime sa o uplne inych veciach.
Tessy, asi nieco na tom bude :)
omnoho dolzeitejsie ako to v kolkych rokoch si zacal sexovat je to ci si na to mentalne (nie fyzicky) dost zrely. vsak ked sa ti v 10 rokoch prvy krat postavi neznamena ze si uz musis hladat zenu... ja mam 24 a zenu som mal prvykrat v 22!!! rokoch a vobec nelutujem ze som zacal tak neskoro. ze preco? poznam baby ktore to robia od 14-15 a take problemy co maju koli tomu doma, v skole atd... by som nechcel nikdy zazit. a ked sa s nimi rozpravam tak je to jednym slovom chaos. ked este clovek nevie rozlisit sex a lasku tak nema co sexovat. tolko trapenia co si koli tomu potom ludia narobia.. rozpravat niekomu milijem ta, ked ani neviem co to znamena len preto, aby som zrusil mentalny blok a mohol mat sex.. naco je to dobre??? ked budes starsi tak pochopis o com tu teraz pisem.. ale to uz bude mozno neskoro..
mam 16 a stale som panic a uz ma to aj hneva ved su mladsi a uz to robili
drahá smejka,
si naivka! Myslíš si, že on si to uchováva? Skôr nemal príležitosť, ale zároveň by nechcel ísť do postele s nejakou štetkou. Je úplne v poriadku, že si panic, čaje ktoré to nechápu si Ťa nezaslúžia. Teba ako človeka, nie ako panica myslím. Znamená, že Ťa nemajú dostatočne rady, ak ich toto odradí.