Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

labutka

Moj manzel nemal predo mnou nikoho ja ano.Je to uzasny a pekny clovek sympaticky a sex s nim je to najkrajsie co som kedy zazila.Milujem ho a casto mu dakujem ,ze pockal na mna:).Mal 22 ked to bolo prvy krat.

jelen

smejka ty sa bojis trochu, ja dost. po tom vysmechu, kto by sa nebal. u zien je to ine, tam je viac pochopenia zo strany muzov si myslim.

jelen

nuz je to velmi pekne od teba aj mile. Aspon nejake povzbudive slovo. Ale ver mi, vacsina zien ma iny nazor. A pri takom vseobecnom nazore sa zda ze najskor to budem mat az v manzelstve s pannou. Tak veru. :(

smejka

och ved to je super ze si a chran si to nechaj si to len pre tu naj :).. nic nestratis.. je to obdivuhodne a uzasne zda sa mi to ze je to suuupeeer :) malo chalanov tak vydrzi skladam klobuk dole... a kazda by bola rada v takom veku ako si ty nasla chalana ktory este nemal s nikym nic:) ked uz si to tak vydrzal nechaj si to az do manzelstva podla mna.. a najlepsie ked si najdes dievca ktore tiez este s nikym nic nemalo.. u mna je to vsetko tiez vizie buducnosti akosi sa este necitim nato.. nechcem a trochu asi i bojim tak vela stasticka :) zmurk :)

Xka

no tomu urcite ver ze nie vsetky;)ja som som bola stastna ked sa k tomu moj priatel priznal(a tiez bol v takom veku ako ty)ale vtedy ma uz lepsie poznal a vedel ze ho nevysmejem..a ked to niekto robi tak je to podla mna prizemne..a ze by si mal byt uplne nanic? to si nemyslim..s tym spravnym dievcatom urcite nie;)