Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

majo23

pocul som ze pred 100rocim ked chlapci dospeli ze otcovia ich zobrali a zaplatili im stetku.podla porekadla raz skusis a uz musis sa potom rychlo zenili.ale neviem ci to pravda.

hellfire

Pozri Jelen. Cital som zopar clankov o panictve od odbornikov a pravdu povediac nieje to normalne. Ja za to absolutne nikoho odsudzovat nebudem. Osobne poznam skveleho kamarata co ma 24 a je panic a keby sa niekto z neho smial tak mu rozbijem hubu. Podla tych odbornikov je najlepsia doba v rozmedzi od 18 - 22 potom to moze robiť problemy ci uz psychicke, alebo sexualne. Kazdopadne sa to nesnaz na silu zmenit.

Tessy

D_nika
nechápem prečo, Ťa mrzí, že si nespoznala Tvojho priateľa, keď bol ešte panic. Veď ak sa s niekým vyspíš, tak predsa tiež už nie je panic a bol by na tom úplne rovnako. Z tohto pohľadu, ak by aj nikoho pred Tebou nemal, potom by s Tebou spal a potom ste sa rozišli, bol by na tom rovnako. Prečo Vám všetkým tak záleží na tom, kto je a nie je panic? Po tom, čo to urobíte spolu to už bude predsa jedno.

dzodzo

Nika ved ja nehovorim ze od 15 aby nebol panic ale uznaj ze v 23 je uz vek dospelosti tak by mal chalan uz vediet co a ako a nie byt na tom ako daky 14 rocni a hormony robia svoje a ta ruka fakt teda mne uz nepohama

D_nika

jelen, moj priatel sa tiez stretol s tym, ze ked jednej babe povedal, ze este s nikym nespal, tak sa mu uz neozvala... ale tak toto nepochopim, lebo mna brutalne hneva, ze som ho nespoznala o par mesiacov skor, ked este bol panic.. podla mna to je super, ked chalan este nepretahuje kocky odkedy zisti, na co mu jeho ustrojenstvo sluzi...

Summer_

Tak napr. ja som o to prisla s priatelom ktory bol tiez panic a som strasne rada ze som bola jeho prva... a doteraz sme spolu... takze myslim ze to este urcite nejaka baba oceni ze si este panic..

dzodzo

no vcera som to tu objavil a cital som tu vselico na vseliake temy a teda je to pre mna ani neviem ake ale isto depriminujuce a tazke ked som panic a citam tu ako riesia 15 rocny sex ake to bolo respektive bude

stanley

kacenka ty si pesne moj clovek ... mam 15 a prvy krat to chcem s pannou .. nech sme natom rovnako nech to spolocne spoznavame :)