Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
Pozri Jelen. Cital som zopar clankov o panictve od odbornikov a pravdu povediac nieje to normalne. Ja za to absolutne nikoho odsudzovat nebudem. Osobne poznam skveleho kamarata co ma 24 a je panic a keby sa niekto z neho smial tak mu rozbijem hubu. Podla tych odbornikov je najlepsia doba v rozmedzi od 18 - 22 potom to moze robiť problemy ci uz psychicke, alebo sexualne. Kazdopadne sa to nesnaz na silu zmenit.
D_nika
nechápem prečo, Ťa mrzí, že si nespoznala Tvojho priateľa, keď bol ešte panic. Veď ak sa s niekým vyspíš, tak predsa tiež už nie je panic a bol by na tom úplne rovnako. Z tohto pohľadu, ak by aj nikoho pred Tebou nemal, potom by s Tebou spal a potom ste sa rozišli, bol by na tom rovnako. Prečo Vám všetkým tak záleží na tom, kto je a nie je panic? Po tom, čo to urobíte spolu to už bude predsa jedno.
no tak to je este viac zmatocne ako tvoje meno kukvar.
hanbit by sa mali skor ti,co sa hanbia za to,ze aj v "takom" veku este nic nebolo...
jelen, moj priatel sa tiez stretol s tym, ze ked jednej babe povedal, ze este s nikym nespal, tak sa mu uz neozvala... ale tak toto nepochopim, lebo mna brutalne hneva, ze som ho nespoznala o par mesiacov skor, ked este bol panic.. podla mna to je super, ked chalan este nepretahuje kocky odkedy zisti, na co mu jeho ustrojenstvo sluzi...
Tak napr. ja som o to prisla s priatelom ktory bol tiez panic a som strasne rada ze som bola jeho prva... a doteraz sme spolu... takze myslim ze to este urcite nejaka baba oceni ze si este panic..
kacenka ty si pesne moj clovek ... mam 15 a prvy krat to chcem s pannou .. nech sme natom rovnako nech to spolocne spoznavame :)