Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

vvvvv

och co sa tu riesi. nie je ziadnou vynimkou ze v dnesnej dobe je pannenstvo v 20r uz prec ale je vynimocne ak nie je. preto osobne si to velmi cenim a fakt si takych ludi vazim. mam priatela a tiez je panic a ma viac ako ty

deedee

Tak mne toto vôbec nevadí. Kludne by som brala aj panica a bola by som na to hrdá, keby som bola jeho prvá. Náhodou je to milučke :)))

jaja

podla mna sa nemáš za čo hambiť, ked natrafíš na ženu, s kt. sa budeš chcieť milovať, tak nebudeš... zatial to nerieš a kašli na ostatných, čo to nechápu... SI OK!

vanilyeyes

jelen to ze si panic, je uplne normalne a ti, ktori sa z toho vysmievaju su obycajni blbci. Je to len tvoja vec. Moj chlapec bol tiez do 20tky panic a som tomu rada, ze prave ja som bola pre neho prva. Tak hlavu hore.

alala

Ja som prisla o panenstvo v 19 rokoch s mojim priatelom pre ktoreho to tiez bolo prvy krat a mal 22. sme spolu doteraz a som rada, ze to bolo tak ako to bolo:)

Tymmi

Ahoj moja dobra priatelka ma 18 a jej chalan 21 a obaja su nedotknuti...myslim ze je to mile ..podla mna je vela bab ktorym nevadi ze chlapec je panic mojko ale nemozes ich hladat medzi fiflenami ktore maju nasrate v hlave ... velky pocet dnesnych barbin...skus pohladat nejake pekne mile nevystredne dievca a mas aj lasku na cely zivot :)