Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
Ahojte! Ja som prišla o panenstvo tesne pred 20-kou, a myslím si že to bolo aj priskoro. Nakoľko nebola som na to nejak psychicky pripravená, len po telesnej stránke. Takže si myslím, že nie od veku závisí, kto a kedy stratí svoje panenstvo. Moja kamarátka bola v tom prvýkrát až ako 25 ročná. A čo je na tom? Nič. Dnešnou hlavou by som si to určite užila prvýkrát veľmi romanticky. Ale chvala Bohu, že mi to už vynahradí môj manžel. Pekný deň prajem všetkých...
som este mlada, mam 16 a uz som neni panna. tak isto poznam chalana,ktory ma 22 a s nikym nespal. aj moj priatel bol panic, pokial sme o to spolu neprisli. podla mna je to mile ked stretne s pannu tak ona bude urcite rada, ze si s nikym nespal, bo aspon sa nebudes tvarit ako nejaky gigolo, ktory pretiahol kazdu suknu. tie baby abo ti chalani, ktori sa z toho smeju, tak su obycajny blbci. je to normalne...zije este vela bab ktore cakaju na toho praveho, ktory s nikym nic nemal..a je to lepsie pocit ked vie ze si panic a ze pred nou si nemal x bab a robil si im kadeco. neciti sa tak hlupo a neskusene...:-D
to Summer_ presne si trafila klinec po hlavicke, zatial som nenasla toho praveho... to mas tak, ked ten druhy chce pockat do svatby...
No ak mas vyse 20 rokov podla mna je to este ok... urcite by som sa necudovala keby mi niekto povedal ze napr. o to prisiel v 20-tke... ale tak napr ta baba co pise ze ma 26 tak to uz je divne.. ako nic v zlom, ale tu uz nejde o to ze sak netreba sa ponahlat... ja neviem ja som sa nikdy neponahlala a prvy krat to bolo z lasky a doteraz mam toho isteho partnera ale zase ze v 26 este si nenasla takeho ktory by ta lubil a ty neho?
Ale ty jelen si z toho nic nerob,,, nejaka baba bude este rada :))
nelamte si hlavu,je to uplne zbytocne.ja mam 20 a som skusenejsia a taka predstava s panicom je pre mna velmi zaujimava.a podla mna neaky 15-16 rocny chalan i baba je este decko a mal by urcite este pockat,lebo to podla mna nieje ani sex
pisete tu divne veci.. preco si este panic ? mohol si uz davno skusat rozne veci a aspon by si bol schopny svoju lasku potom aj obstastnit.. som zvedavy ako si predstavujes svoj sexualny zivot s partnerkou ked si este ani nepouzil svoj "nastroj"..
majo23 :) mile od teba, ale mne to nevadi, vies?
no a co? ja mam 26 a stale som panna a ziadne komplexy z toho nemam :)
ahoj...vobec sa za to nehanbi!je to normalne!ale ti poviem ked raz zacnes..tak neprestanes:D