Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
a kolko by bolo akurat?
ja som tiež bola do 21 panna a môj priateľ zostal z toho prekvapený. po dlhšom rozhovore pochopil, že mu za to stojím a aj sa tak ku mne správal. bol veľmi nežný, ked sa nám to na prvý, druhý, tretí krát nepodarilo, čakal, hoci sme boli obaja sklamaní, ale raz sa to podarilo. možno čakal, že mám dosť skúseností, no mala som raz smolu a nechcela som to uponáhlať, ale teraz je to už super. ja by som bola šťastnejšia, keby ich on tak veľa predo mnou nevystriedal.
aspon myslim. lebo ludia v tomto nehovoria vzdy pravdu.
mala 1 vztah.
taaak to je ona potom kapitola sama o sebe....ja vzdy hovorim ze nie len chlapi su svine:)a ked sa najde taka zena tak je horsia jak 100chlapov....len sa za to nehanbi a nezatlkaj.Ved nemas co!!!Inac ona bola panna ci mala uz co to za sebou?
hej , aj moja byvala bola dracica, ale len do vtedy kym som s pravdou nevysiel von lebo inak sa nedalo v danej situacii (nieco tusila); potom zhasla , a tie poznamky... :((
je to normalka.....a taka ktora sa ti vysmieva to robi len preto ze je sama neskusena a zije este vzdy v domienke ze najlepsie je prist o to s niekym skusenym aby ju zaucil.....ja som tiez panna.No dam ti radu.Podla mna sa vyhybaj pannam typu-pre mna to nie je nic podstatne-taka som ja:( a asi preto mi to s partnerom panicom nevyslo.Taki skor potrebuju dracice:) ale samozrejme inteligentne ktore to vedia ocenit a nie nejake pulky:)tot moj skromny nazor:)
ja mam tiez priatela panica... ja si to praveze cennim ... a som rada ze je, pretoze i ja som ece sex nemala, a tak sa nemusim bat ze mi po sexe povie: "bola si nemozna" ... :))