Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
boze to su teda poriadne kravy ak s tebou nemali pochopenie...ja praveze obdivujem panicov aj panny...myslim ze byt 20 rocny panic je o moooc lepsie ako o to prist v 16...len si pockaj na tu pravu ;o)
gfhf ale? si sa zasekla...
Som dievca a myslim si ze to nieje hanba. Ja by som chcela napr.takeho chalana, ale ...
loptos dufam ze neskoncim ako ty. Kolko to mas 35? to je uz fakt dost. Jelen je este v pohode, okolo 20-tky sa este da, ale uz cez 30 ? Ved to uz musi ist na mozog.
Nevidim dôvod aby som to sem pisal ,sem to nepatrí!! Viem ako sa to roby ale toto nie je forum kde sa to da predyskutovat.
Loptos, ako sa davaju tie panely hore na zeriav, aby bolo vyvazene rameno? Dalsim zeriavom? A ten prvy zeriav - nan sa ako dostane prvy panel???
Ja by som sa skô priklanal k nazoru ze sme slobodny mladenci nez panici myslim si ze to je to skutocne pomenovanie nasej situacie.Akurat ze ja sa po 30 citim ako stary slobodny mladenec. starcom ma dnes v buse jedna nazvala po tom co som sa ozval ze mi omlatila kolena svojim kufrom.
stanley..
ach jaj..teba to tusim vazne trapi...
ja som dievca mam 15 a ani som sa nebozkaval ani s nikym nechodila...u mna je to take cudne zasa..napriklad je jeden chalan zo skoly ktory mi stale cez net pise veci akoze rano vstava len koli tomu ze vie ze ma uvidi na chodbe a moze ma pozdravit a podobne...a stale by sa chcel len v stani rozpravat ale ja neviem..je pekny a vela bab by ho chcelo ale mne sa nejako nechce do toho..je to asi divne asi som ja neviemm..leniva alebo co ale mne sa vazne nechce s niekym chodit...a je mi ho luto lebo sa snazi aj valentinku mi poslal taku zlatu ale ja nejako nemam chut...
No je to tak ze cakam na tu pravu ale nehrniem sa do toho po hlave aj ked si ma kolegovia za to doberaju kazdy bozi den a nie len mna ale i dalsieho kolegu! Vravia ze ked som do teraz nic zo ziadnou nemal tak v buducnosti ani mat nebudem ale ja ich vazne neberiem. Niekedy su tak doterny ze dôjde k chlapskej bytke.