Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
Med, skor je to tak, ze ak si pre chalana prva a jedina a on tiez, tak nemate potrebu skusat niekoho dalsieho.
Ale ak sa uz chalan "nauci" striedat baby, tak je mensia sanca, ze pri tebe ostane.
chalani vôbec sa nemáte za čo hanbiť, ste mladí ešte, čo ja by som dala za to keby som bola ešte panna, lebo som o to prišla s jedným debilom a ešte teraz mám na to zlé spomienky.momentálne mám super priateľa s ktorým by som to chcela robiť prvý krát, ale to už nejde.Viem že už to chcete skúsiť,aj ja som bola taká,tak vás chápem.
Tak sa držte a nehanbite sa za to!!
radsej panic ako otec
ja mam 16 som panic nikdy v zivote som nemal holku a uz mi to zacina udierat na psyschiku.. kazdy druhy den mavam z toho depky ze ostanem sam .. vzdy si poviem ze ved ta prava pride a bude to krasne ale ked si pomyslim ze vsetci ti ludia okolo mna su uplny - .... - tak sa to vsetko pokazi a chce sa mi z toho plakat ja uz nevladzem ... ja viem som mlady mam 16 rokov ale citim sa na ovela viac najviac a nedokazem cakat dalsich zopar rokov kym najdem holku ktorej ked poviem ze som panic a ze je moja prva tak sa zacne smiat .. mna uz asi trafi slak z tohto vsetkeho asi som idiot
asi cakas na tu pravu:)to sa ceni...sice som sa este s takym chlapcom nestretla ale podla mna je nezmysel ist do toho len kvoli tomu aby si uz nebol panic!
Najvecsi gol by bol keby som ostal panicom az do konca to by rodina nezniesla ... Pri mojej pracovnej zatazenosti a v dnesnej dobe je to viac mozne ako nemozne.
Katinka19: mas recht ziadna nie je dokonala.
To iste plati o chlapoch!Zatial sa riadim heslom radsej kamaratstvo ako sklamanie.A zatial to funguje a podla terajsej situacie to vyzera ze to tak vydrzi do 40 tky.
myslim ze si ich stavias na piedestál... slecna dokonala neni...
noo fakt je takych malo....za taku sa povazujem aj znami ma povazuje...ale pripadam si ako ufo pri ostatnych....ale na druhej strane vernych cchlapcov fakt len jednej na cely zivot ne este menej...a to musis uznat....
mozno hladas slecnu dokonalu.. si ako seci ostatny..