Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.
Som panic a hanbím sa za to
Pre tych,ktori su v podobnej situacii ako ja,mozem len poradit:Zabudnite na to,ze sa vam podari niekedy najst zenu,ktora by ocenila vase dusevne kvality.Aj ked vam budu tvrdit,ze im na vonkajsej krase muza nezalezi,najdu si xxx ospravedlneni,preco vas odmietli,ale vsetky budu postradat racionalny zaklad.Mozete byt citlivi,uprimni,verni,ale to nestaci,pokial nedisponujete kvalitami namakanych a navonanych suverenov,z ktorych,ked sa niekde objavia,priam vyzaruje,ze su lovci a maju za sebou xxx skusenosti so zenami.A prosit sa nejakej zene,vnucovat sa jej,aby ma vobec vnimala ako muza,lichotit jej,robit jej spolocnost len preto,aby mi davala najavo,ze nie som jej typ a pohladmi behala po inych,tak to radsej naozaj zostanem sam.Napokon aj ta chut na sex sa uplne vytrati,pretoze kde nie je spetna odozva,nemoze fungovat ani pocit vzrusenia.
mozem co by som nemohol aj chodievam.......len sa nedavam do pokecu s babamy ,nie som ten typ co zane ako prvý.a ak hej tak ma odkopnu.....alebo mi nejaka povies : vies si super chalan ale keby som povedala kamoskam ze moj chalan je stavbar atd atd ..... a je to v kýbli .
No pokial kazda takto premýsla tak je jasne ze radsej ostanem samotarom po takých skusenostiach.
poznam vela kolegou v mojom veku a su ich stovky co ma taký istý problem a ked sa nas majtel podniku spíta preco nemame kamosky a tak dalej nuz mu povieme ze my buducnost nemame.A vsetky stavebne podniky takuto situaciu výtaju.
To da predsa zdravý rozum stopku a hotovo. (a to este nevravým ked poviem ze som panic)Na co sa mam snazit ked to nikdy nevýde?s takýmito problemami sa stretavam uz 15 rokou a to je uz do pekla volajuce no nie?
ostavaju uz len dve moznosti....prvu uz poznate ta druha je nech lovia v nasich vodach baby a to vam poviem ze je to veeeelmi tazke sdkoro az nemozne.
chodievam aj na modelarske sutaze ale nikdy tam nebalým baby pretoze nie som lovec.
ale ja som nemyslela, ze ci ti vadi, ze si stavbar, ale, ze si proste samotar. A nevrav, ze nemozes ist do nejakeho baru, ktory nemate dopredu rezervovany a kde budu teda aj zeny
ja som murar s kurzom aj na zeriavy
cize som stavbar aj to jeden z tých malo skutocne vyucených cize nemam ziadny murarsky kurz....pôvodný loptos co tu bol(volal sa roman bol zeriavnik) udysiel za lepsim za hranice takze asi tak a aj ja ho budem v lete nasledovat.
pokial sa týka stavby majstrou.....heh nuz my ich vnímame ze su rovnaké trúby ako my.ziadny rozdiel tam nieje len ten ze maju 3x vecsi plat od nas.stavby inzinier tiez patrý k nasemu sfachu ale to je uplne ina kategoria s nimy sa stale hadame.
a nevadi mi aký som . Mam to v genoch po otcovi no a?
Sam som si zvolil tuto pracu a uz ako 11 rocny som vedel ze to bude moja praca.
loptos, ako je to s tym zeriavom? ved uz povedz!
loptos a vadi ti to, ze si taky alebo nie? Pises pre mna v hadankach :) aky si stavbar? murar alebo stavebny inzinier?
Jeden môj kolega mi vravel este pred smrtou: Vies preco nemame dievcata ? lebo mame rodicou,mame sa ským pozhovarat,ma sa kto o nas postarat...inac sme samotari.
a ma pravdu.
to banan
moj vek je 30
uz teraz zacinam stracat zaujem o sex aj lasku. a velmi vela kolegou mi to aj zavydi.Aj vela kamosou mi to zavydi a len mi vravia len tak dalej je to lepsie nez zit ci sexovat so zenou ci mat sex ako taký.
Mam pracu vdaka ktorej sa za mnou ziadna neobzrie.
No a pokial by som si chcel s nejakou uzit sex....no tak si zavolam domou eskortnu sluzbu.
Je pravda ze dnes idu dievcata len po tých co maju prachy a majetok A po tých co maju bohate skusenosti,viem o tom svoje.
stale sa stretavam s odmietanim,vysmiatim,opovrhovanim a k comu to vedie? k velkemu hovnu!
Pokial sa jedna navstevnosti barou....ako som uz písal som stavbar no a coraz castejsie sa robý nasledovne: Objednavka celeho baru a vyhradenie spolocnosti kde mozu byt len casnicky! alebo krcma tam nechodi ziadna je to postupne uzatvaranie sa naseho pracovneho sektoru a na to si treba zvyknut hlavne v hlavnom meste.
nejak to tu utichlo.