Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

darko

Banan,je zbytocne sa s nimi o tejto teme natahovat.Nikdy si nepriznaju,ze ich pritahuju skor muzi,z ktorych citit,ze po nich ide kazda a ktori maju bohate skusenosti.Ovsem,samozrejme,ze by zaroven chceli,aby takito navonok drsnaci,mali citlivu dusicku a zmysel pre rodinu.A tak uz je to blizko do rise rozpravok a fantazie,kde krasni princovia na bielych konoch vyznavaju city svojim vyvolenym a slubuju im vernost.(aspon pocas jednej noci-sucasna moderna rozpravka)

mici

to vobec nie je pravda co tu o dievcatach vediete za debatu...ako ie vsetci chlapci su rovnaki tak ani baby nemozte hadzat do jedneho vreca...

banan

presne tak darko, to poznam. Citis ze ked si s nimi tak sa snazia cim skor skoncit debatu. A nie si pre nich zaujimavy lebo vlastne nemas vela skusenosti. Zeny maju radi len poriadnych kancov.

darko

Nie kazdy muz je "lovec".Cim viac je introvertnejsi,tym vecsie problemy ma s nadviazanim nejakeho vztahu.To bude asi pripad tych,ktori napriek vyssiemu veku zostali sami,pretoze nezvyknu a ani nechcu chodit niekde po baroch a balit zeny,alebo sa len tak niekde zoznamovat.A tiez,aj keby sa aj o to pokusili,zeny by ich odmietli,pretoze nie su taki zabavaci a supermani ako ti,ktori si zapisuju do diaru,kolko zien uz pretiahli.
No a po druhe,myslim si,ze ak sa zene muz nepaci vyzorom,tak nema ziadnu sancu ziskat si ju,a zvlast,ked je k tomu aj introvert,to by musel sakramentsky niecim zaujat,aby ju presvedcil o svojich kvalitach.Snad tucnou penazenkou alebo paradnym autom.
Ja som tiez nikoho nemal,pretoze sa zenam nepacim,a aj ked som sa o to viackrat pokusal,vzdy som citil,ze ich moja pritomnost nudi a ze sa citia nedocenene,lebo musia byt v spolocnosti s muzom,po ktorom ine zeny neidu.Preto som si povedal,ze sa nijakej zene vnucovat nebudem,da sa zit aj bez sexu,zvlast,keby mal byt vynuteny alebo druhou stranou predstierany.Jasne,mozem ist do nejakeho bordelu.Pomoze to?Mozno ano,a mozno to vo mne zanecha este vecsi pocit zatrpknutosti,ked si uvedomim,ze je to jedina moznost,ako si zachovat svoj kredit chlapa,ked som inym zenam neviditelny a nechceny.

bimbanoo

logicky predsa - tak naco zatlkas a klames ze nie si panic - jasne ze sa stretnes s nepochopenim.. :)bud chodis so stetkami alebo krasavicami co to maju uz tisicrazy za sebou a maju ju vyflusanu, take nestoja uz ani za to - pametaj cim krajsia tym vecej vyflusana - tak si najdi skaredu a bude pokoj ta bude tez panna jak ty.