Som panic a hanbím sa za to

Príspevok v téme: Som panic a hanbím sa za to
jelen

Ja mam uz tiez vyse 20-tky a stale panic. Uz ma to aj hneva ze stale musim to ze som panic zatlkat , lebo som sa stretol len s nepochopenim. Co si o tom myslite? Niekedy som prekvapeny ake su niektore necitlive; ale stale verim ze nie vsetky. Dufam ze niekde je taka miesto horkych slov a vysmechu ma pre to pochopenie.

k.a.t

Ak mate take skusenosti s babami, ze vas odkopnu, ked zistia, ze ste panici, tak to potom randite s fakt zvlastnymi typmi. V okruhu bab, s ktorymi sa stretavam, ide jednoznacne o ine veci, celkovo zdravy vztah sa buduje na inych hodnotach. Ma to svoje pozitiva - baba s nizkym sebavedomim mozno oceni, ze ju nebudes porovnavat s byvalou, ktora vyzerala dokonalejsie, prip. aspon si nenesies nejake nevhodne zlozvyky z predchadzajucich sexualnych vztahov, moze si ta vychovat, aby ste si spolu zasulozili podla jej gusta. Nevidela by som to cierne. Jaska, ze ked uz ide o taku zakomplexovanost, ze: "ukoncil som preto komunikaciu s babami pred dvoma rokmi", to nema nic s "povrchnostou" dievcat, co bazia po skusenych, to treba liecit. Bez urazky - navsteva psychologa ohladom sebavedomia je dnes uz bezna zalezitost.

k.a.t

Ak mate take skusenosti s babami, ze vas odkopnu, ked zistia, ze ste panici, tak to potom randite s fakt zvlastnymi typmi. V okruhu bab, s ktorymi sa stretavam, ide jednoznacne o ine veci, celkovo zdravy vztah sa buduje na inych hodnotach. Ma to svoje pozitiva - baba s nizkym sebavedomim mozno oceni, ze ju nebudes porovnavat s byvalou, ktora vyzerala dokonalejsie, prip. aspon si nenesies nejake nevhodne zlozvyky z predchadzajucich sexualnych vztahov, moze si ta vychovat, aby ste si spolu zasulozili podla jej gusta. Nevidela by som to cierne. Jaska, ze ked uz ide o taku zakomplexovanost, ze: "ukoncil som preto komunikaciu s babami pred dvoma rokmi", to nema nic s "povrchnostou" dievcat, co bazia po skusenych, to treba liecit. Bez urazky - navsteva psychologa ohladom sebavedomia je dnes uz bezna zalezitost.

kajka

takisto ako kazdy chalan povedalminimalne raz v zivote, tu mudru vetu, ktoru si ty napisall. Kazda sme ina, a preco si nevybrat ked mas moznost.

stanley

nemyslim zas secky .. ked hovoris o inteligencii tak milujem prispevky typu "chalani su strasne svine" tuto vetu povedala kazda baba minimalne 1 v zivote

loptos

Dovolim si nesuhlasit s tym ze baby rady odpanuju,po 8 rocnej skusenosti v zoznamovani z roznimy babamy viem ze maju zaujem len o skusenych chlapou a tych co su panici odpisuju nadobro ako pritaz ,taky su uz pre nich nezaujimavy!

po takychto zisteniach ma omrzelo hladat tu pravu a zameral som sa viac na pracu.ked som aj nejaku spoznal a preskocila aj iskra tak som povedal ze som panic a zo strany neznejsieho pohlavia nastala spiatocla a kopacky,nuz som si povedal tak dost a ukoncil komunike z babamy a to uz trva 2 roky.

hriknfjndcj

Ja by som sa tiez tesila, ze som ta "prva". Tak to neries. Ale nevesaj to babe na nos hned, to je jasne. Ked si najdes frajerku a budete chvilu spolu, kludne sa jej zver a ona sa tiez potesi. Baby rady "odpaňujú" :)